از بین بردن سرطان با پیازهای بنفشرنگ
باشگاه خبرنگاران/ به جاي خريدن پياز سفيد، نوع قرمز آن را خريداري کنيد، زيرا حاوي آنتي اکسيدان بيشتري است. فوايد آن موجب کاهش کلسترول خون و ريسک حمله قلبي مي شوند. پيازهاي قرمز نه تنها سطح کورستين بيشتري دارند، بلکه سرشار از آنتوسيانين هستند، رنگدانه گياهي که توانايي مولکولهاي کورستين را براي پاکسازي و همچنين از بين بردن راديکالهاي آزاد که نه تنها باعث بروز سرطان هستند بلکه بيماريهايي مانند ديابت، بيماري قلبي و ديگر موقعيتعارضههاي مرتبط با التهاب را منجر ميشوند، افزايش ميدهد. آنتوسيانين، رنگ قرمز، آبي، بنفش و سياه موجود در بسياري از ميوهها و سبزيجات را ايجاد ميکند. متخصصان مدتها است که توصيه ميکنند از ميوه و سبزيجاتي که رنگهاي مختلف و غليظ دارند استفاده کنيد، بنابراين جاي تعجب نيست که پيازهاي قرمز رنگ از پيازهاي سفيد خاصيت ضد سرطاني بيشتري دارند. با اين حال براي اولين بار است که اين فرضيه توسط آزمايش به اثبات ميرسد. تحقيقات اخير نشان داده بود که خوردن پياز در از بين بردن سلول هاي سرطان سينه موثر است. گفته مي شود پياز ارتباط بين سلول هاي سرطاني را مختل و محيط را براي رشد آنها نامطلوب مي کند، در نتيجه اين سلول ها به مردن متمايل مي شوند. گام بعدي محققان اين است که نتايج اين تحقيقات را روي انسان ها آزمايش کنند.