چرا باید روز خود را با خوردن زنجبیل شروع کنید؟
فراديد/ ترکيب قهوه و زنجبيل يکي از قدرتمندترين ترکيبها براي مبارزه با راديکاهاي آزاد در بدن است. به خصوص آنکه قهوه يک آنتي اکسيدان قوي است. به گزارش بهداشت نيوز روزتان را کمي تند و تيز شروع کنيد. همانطور که همه ميدانند صبحانه مهمترين وعده غذايي در روز است که گاهي اوقات تکراري و غير قابل خوردن ميشود مگر اينکه شما مقداري زنجبيل در خانه داشته باشد. زنجبيل؛ اين ادويه همه کاره يکي از مفيدترين چاشنيها است که به راحتي ميتوانيد به هر غذايي اضافه کنيد. زنجبيل در ايجاد طعمهاي شگفت انگيز و منحصر به فرد استاد است. اگر دوست داريد کره تند و يا قهوه کمي تلخ تند بخوريد، زنجبيل را امتحان کنيد. در اين گزارش ۷ روش براي اضافه کردن زنجبيل به وعده صبحانه را بيان ميکنيم: ۱- قهوه تان را کمي تند بنوشيد ترکيب قهوه و زنجبيل يکي از قدرتمندترين ترکيبها براي مبارزه با راديکاهاي آزاد در بدن است. به خصوص آنکه قهوه يک آنتي اکسيدان قوي است. شما ميتوانيد يک قاشق چايخوري پودر زنجبيل به قهوه اضافه کنيد که هم بدنتان را در برابر سرطان محافظت و هم به هضم غذاي معده در طول روز کمک کنيد. ۲- چاي زنجبيل بنوشيد چاي زنجبيل يک نوشيدني خاص و پرطرفدار به خصوص در فصل زمستان است. طبعي گرم دارد و به گرمتر شدن بدن کمک ميکند. اين چاي فعاليت معده را کنترل و آن را آرام ميکند. نوشيدن يک فنجان چاي زنجبيل در صبح، براي کاهش حالت تهوع براي خانمهاي باردار هم مؤثر است. ناگفته نماند اين نوشيدني مقوي حاوي مقادير زيادي ويتامين C. است. براي درست کردن چاي زنجبيل هم ميتوانيد از پودر آن استفاده کنيد و هم اينکه ريشه آن را به مدت ۱۰ دقيقه در آب جوش قرار دهيد و با اضافه کردن مقداري عسل آن را بنوشيد. ۳- مرباي زنجبيل تهيه کنيد مربا را هميشه با انواع ميوهها درست ميکنند. اما آيا تا به حال مرباي زنجبيل را امتحان کرده ايد؟ شايد در نگاه اول به خاطر شکري که در تهيه ان به کار رفته ناسالم به نظر بيايد، اما فايده آن از ضررش بيشتر است. اگر جز افرادي هستيد که براي صبحانه کره، يا انواع کيک و بيسکويت ميخوريد کمي مرباي زنجبيل را در کنار آنها استفاده کنيد تا روند هضم غذا بهبود يابد و از تورم و التهاب معده جلوگيري شود. اگر بيماري ديابت داريد ميتوانيد پودر زنجبيل را به کره اضافه کنيد و يا کيک خود را با چاي زنجبيل بخوريد. ۴- در تهيه انواع دسر و شيريني از عصاره و يا شربت زنجبيل استفاده کنيد شربت زنجبيل و يا عصاره آن را به راحتي ميتوانيد با جوشاندن گياه زنجبيل به مدت ۳۰ دقيقه در آب تهيه کنيد و آن را در انواع پنکک ها، وافل، کيک و... استفاده کنيد تا از خواص آن بهرهمند شويد. طرز تهيه شربت زنجبيل: ¼ قاشق غذا خوري پودر زنجبيل را با يک فنجان شکر و يک فنجان آب مخلوط کرده و ميگذاريم به مدت ۳۰ دقيقه بجوشد. ۵- يک کاسه گرانولا ضد التهابي امتحان کنيد گرانولا نوعي صبحانه است که معمولا از جو دوسر، شکر قهوهاي يا عسل، ميوه خشک و آجيل تهيه ميشود. اين غذا مواد باارزشي مانند سديم، پتاسيم، روي، فسفر، منيزيم، کلسيم و آهن. ويتامينها شامل ويتامين E، ويتامين C، نياسين، ويتامين E. و تيامين را دارد. دانشمندان ژاپني اعتقاد دارند که گرانولا يک ابَر غذا است. شما ميتوانيد با اضافه کردن مقداري زنجبيل به گرانولا خاصيت آن را دوچندان کنيد. (بهبود هضم غذا، چربي سوزي، کاهش التهابات معده و...) ۶- اسموتي با طعم زنجبيل بنوشيد اگر از ان دسته افرادي هستيد که روز خود را با يک نوشيدني مخلوط از انواع ميوهها شرذوع ميکنيد بهتر است از اين به بعد در تهيه آن از مقداري رنجبيل هم استفاده کنيد. اين معجون در افزايش متابوليسم بدن بسيار مفيد است و موجب چربي سوزي بيشتر ميشود. همچنين بهترين درمان براي دردهاي دوران پريودي است. ۷- به نان صبحانه مقداري زنجبيل اضافه کنيد امروزه در اکثر فروشگاههاي مواد غذايي، انواع و اقسام نان و کيک و کلوچه با طعمهاي مختلف ديده ميشود. اگر خواستيد براي صبحانه خود نان يا کيکي انتخاب کنيد ترجيحا باطعم زنجبيل باشد. کساني که ورزش ميکنند با خوردن نان زنجبيلي چربيها و پروتئينهاي سالم را به بدن خود وارد و انرژي بالايي در طول روز دريافت ميکنند. حرف آخر: زنجبيل يکي از مفيدترين مواد غذايي در دنيا است که اغلب به عنوان يک ادويه و چاشني استفاده ميشود. زنجبيل در درمان دردهاي قاعدگي، آرتروز، آسم و آلرژي، اگزما، بيماريهاي روده، حالت تهوع، بعضي سرطانها و حتي استرس بسيار مؤثر است. اين ادويه همچنين کلسترول و تري گليسريد را کنترل ميکند، رگهاي خوني را محکم و فشار خون را کم ميکند، سطح قند خون را بهبود ميبخشد و باعث درمان چاقي است.