logo

کاهش ریسک بیماری قلبی با مواد خوراکی منیزیم دار

منبع
سيناپرس
بروزرسانی
کاهش ریسک بیماری قلبی با مواد خوراکی منیزیم دار
سيناپرس/ مطالعات نشان مي دهد بين مصرف منيزيم و بيماري مرگبار عروق کرونر قلبي در زنان پس از سن يائسگي ارتباط وجود دارد. محققان دانشگاه براون آمريکا در مطالعه خود مصرف منيزيم را در بيش از ۱۵۳ هزار زن در سن پس از يائسگي بررسي کردند و در طول مدت ۱۰.۵ سال بعد، احتمال ابتلاء به بيماري قلبي عروق کرونر و مرگ ناگهاني قلبي را در آنها پيگيري کردند. داده‌ها نشان داد مصرف بيشتر منيزيم با کاهش قابل توجه ريسک بيماري قلبي عروق کرونر و کاهش ريسک مرگ ناگهاني قلبي مرتبط بود. محققان در ادامه قصد دارند به بررسي اين موضوع بپردازند که آيا زنان در معرض ريسک بالا مي‌ توانند با مصرف مکمل منيزيم ريسک بيماري قلبي عروق کرونر را در خود کاهش دهند. مواد خوراکي سرشار از منيزيم عبارتند از: اسفناج، برگ چغندر، دانه‌هاي کدوتنبل، ماست کفير، بادام، لوبياي سياه، انجير، شکلات تلخ، موز، ماهي سالمون، گشنيز، بادام هندي، وکنگر فرنگي.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره