آیا غذاهای بیرون کرونایی است؟
برنا/ اگر کارمند هستيد و روزهايي ازهفته را بيرون ازمنزل غذا مي خوريد يا از رستوران و اغذيه فروشي سفارش غذا مي دهيد لازم است چند نکته را درنظرداشته باشيد. اول چند پيشنهاد و يادآوري براي کساني که غذا را آماده مي کنند داشته باشيم و سپس به کساني که تمايل دارند يک وعده غذايي را بيرون از منزل تهيه کنند: توصيه به آشپزها و فروشندگان اگرعلايم و نشانه هايي شبيه آنفلوآنزا شامل تب ، سرفه و عطسه داشتيد در آشپزخانه نمانيد و تا خوب شدن کامل در منزل استراحت کنيد . کارکنان رستوران و اغذيه فروشي ها در شست و شو و تهيه مواد غذايي نهايت دقت را داشته باشند و بيشتر از هميشه دست ها را با شيوه صحيح شست و شودهند. اغذيه فروش ها و کساني که مسئول آماده کردن ساندويچ ، سالاد و سيني پذيرايي هستند هم بهتر است در طول روز چندين با ر دست خود را بشويند و با محلول ضد عفوني کنند. پذيرايي به صورت سلف سرويس شرايط انتشار ويروس کرونا را فراهم ترمي کند، بنابراين بهتر است، تماس مراجعه کنندگان با مواد غذايي کمتر باشد و غذا، سالاد، دسر و ... به صورت پرس تحول ارائه شود نه سلف . توصيه به مصرف کنندگان بهتر است براي سفارش غذا به رستوران واغذيه فروشي مراجعه تا از سلامت و بهداشت محل پخت و تهيه غذا اطمينان حاصل کنيد . اگر سفارش غذا را در محل کار يا منزل مي دهيد، بعد ازتحويل گرفتن غذا و قبل از باز کردن بسته بندي ، دست ها را کاملا شست و شودهيد. بسته بندي را بعد از باز کردن در سطل زباله بيندازيد و با کمترين تماس غذا با ظرف، محتويات را به بشقاب منتقل کنيد. رستوران و اغذيه فروشي ثابتي را براي تهيه غذا در نظر داشته باشيد و هر روز رستوران و اغذيه فروشي خود را عوض نکنيد. تا حد ممکن سالادو سبزي و دسر را خودتان آماده کنيد و تنها غذا را از بيرون سفارش بگيريد. اگر مجبوريد سر ميز غذا با افراد ديگر ي بنشينيد فاصله خود را رعايت کنيد. در محل کار فضايي را براي خوردن غذا اختصاص دهيد تا سر ميز کارتان که احتمال آلودگي بيشتر دارد مجبور به خوردن نباشيد. گوشي همراه را سرميز ناهار همراه نداشته باشيد و در مدت غذا خوردن مشغول کار ديگري نباشيد تا ظرف غذا روي باز مدت زمان بيشتري در معرض آلودگي قراربگيرد. از برداشتن غذاي ريخته شده تا انتهاي ميل کردن وعده غذايي خودداري کنيد و اگر چنگال يا قاشق تان روي زمين افتاد قبل از شروع مجدد آن را کاملا بشوييد.