logo

مواد غذایی گروه‌های A و C سیستم ایمنی بدن را مقابل کرونا تقویت می‌کند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مواد غذایی گروه‌های A و C سیستم ایمنی بدن را مقابل کرونا تقویت می‌کند
ايرنا/ رييس گروه بهبود تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي قم گفت: گروه‌هاي غذايي داراي ويتامين‌هاي «C» و « A» سيستم ايمني بدن را مقابل کرونا تقويت مي‌کند. روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي قم، علي‌اکبر حق‌ويسي در اين زمينه افزود: سبزي‌ها و ميوه‌هاي رنگي سبز تيره، قرمز و نارنجي همانند هويج، گوجه و کلم داراي ويتامين «C» و روغن، کره و زرده تخم‌مرغ ازجمله گروه‌هاي غذايي هستند که داراي ويتامين « A» مي‌باشند. وي با اشاره به اين‌که فعاليت‌هاي بدني مناسب ازجمله قدم زدن در مکان‌هاي باز و خلوت سيستم ايمني بدن را تقويت مي‌کند، بيان کرد: املاح روي و آهن که بيشتر در گوشت‌هاي قرمز گاو، شتر و گوساله پيدا مي‌شود نيز نيازهاي سلولي بدن را تامين و سيستم دفاعي بدن را تقويت مي‌کند. وي با اشاره به تاثير «امگا۳» در تقويت سيستم ايمني بدن، گفت: براي جذب اين ماده در بدن مي‌توان از غذاهاي دريايي استفاده کرد. حق ويسي بابيان اين‌که ويروس کرونا از گروه بيماري‌هاي سرماخوردگي است و جاي نگراني ندارد، اضافه کرد: اگر نگران باشيم و استرس داشته باشيم، سيستم ايمني بدن ضعيف و عضله‌ها و ويتامين‌ها مصرف مي‌شود. وي بر لزوم رعايت مباحث بهداشت فردي تاکيد کرد و افزود: شست‌وشوي دست‌ها، فاصله گرفتن از افراد سرماخورده، حضور نيافتن در تجمع‌ها و خواب منظم مهم‌ترين نکاتي است که از مبتلاي افراد به کرونا جلوگيري مي‌کند. وي يادآور شد: شادي، خنده، نشاط و فعاليت بدني اهميت بسياري دارد که اگر اين مباحث را موردتوجه قرار دهيم مي‌توانيم کرونا را شکست دهيم. مسئولان اعلام کرده‌اند: در پي شيوع نسبي بيماري کرونا در قم تاکنون ۱۶ نفر جان‌باخته‌اند و ۴۳۲ بيمار مشکوک به کرونا نيز بستري و تحت نظر هستند که ۴۰ نفرشان بدحال هستند که البته بر اساس آمارهاي موجود، اغلب آن‌ها را بيماران آنفولانزا تشکيل مي‌دهند، اما براي اطمينان از عدم ابتلاي به کرونا، تحت آزمايش و بررسي‌هاي ويژه قرار دارند.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد