چرا نباید در زمان شیوع کرونا؛ سوسیس و کالباس مصرف کرد؟
سایز متن
الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد!http://akhr.ir/6194207
۱۸.۳K
۷
باشگاه خبرنگاران/ يک متخصص تغذيه گفت: در روزهاي کرونايي نبايد از غذاهاي پرچرب مانند سوسيس، کالباس و ... استفاده کرد.
خديجه رحماني متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلينيک گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مصرف نکردن غذاهاي چرب مانند سوسيس و کالباس در روزهاي کرونايي گفت: در اين روزها رعايت رژيم غذايي سالم از اهميت زيادي برخوردار است و نبايد از غذاهاي پرچرب مانند سوسيس، کالباس و ... استفاده کرد.
او افزود: تقويت سيستم ايمني بحثي جدي است که با مصرف غذاهاي مناسب و الگوهاي غذايي موثر و متعادل بايد رعايت شود.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با اشاره به الگوي غذايي مناسب اظهار کرد: رعايت الگوي غذايي مناسب و متعادل به ۴ گروه اصلي تقسيم ميشود که هر ۴ گروه بايد در رژيم غذايي روزانه با توجه به شرايط کرونا مورد استفاده قرار بگيرد.
سبزيجات و ميوه جات تازه
رحماني ادامه داد: سبزيجات و ميوه جات جزء گروه اول از مواد غذايي هستند که حتما بايد روزانه به خصوص در وضعيت کرونا ۵ واحد يعني ۳ واحد سبزي و دو واحد ميوه مصرف شوند.
پروتئين
او افزود: گوشت و پروتئين در دسته دوم ليست موادغذايي قرار ميگيرد؛ چرا که ترکيبات اصلي ايمني ساختمان بدن را بيشتر پروتئين ميسازد؛ بنابراين دريافت اين مواد مغذي يکي از مهمترين اصول اصلي تغذيهاي سالم است که شامل انواع گوشت ها، حبوبات، تخم مرغ و ... است که بايد روزانه آنها را رعايت کرد.
نان و غلات
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني تصريح کرد: نان و غلات در گروه سوم برنامه غذايي قرار ميگيرد که تامين کننده انرژي است که بيشتر تاکيد ميشود از غلات سبوس دار يا نانهايي که از غلات کامل تهيه ميشوند، استفاده گردد.
رحماني اظهار کرد: توصيه ميشود به هيچ عنوان افراد از غذاهاي حاوي نشاسته و آرد سفيد استفاده نکنند.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني درباره مضرات آرد سفيد گفت: آرد سفيد از نظر ريزمغذيها تهي بوده و نبايد آنها را مصرف کرد؛ چرا که هيچ فايده و عملکرد مثبتي براي تقويت سيستم ايمني بدن نخواهند داشت.
لبنيات
رحماني افزود: لبنياتي مانند شير، پنير و ماست در گروه چهارم مواد غذايي ضروري و مورد نياز روزانه بدن قرار ميگيرند که کم چرب بودن آنها بهترين نوع لبنيات براي مصرف است؛ چرا که لبنيات مواد مغذي بسيار زيادي را به بدن خواهد رساند و سيستم ايمني بدن را قوي خواهد کرد.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني تصريح کرد: براي مصرف ماست و پنير بايد حتما کم چرب بودن، کم نمک بودن و پربيوتيک بودن آنها را تهيه و خريداري کرد.
رحماني درباره مصرف روزانه روغنها گفت: علاوه بر ۴ گروه اصلي از موادغذايي که بدن بايد آنها را به صورت روزانه دريافت کند مصرف روغن هم به ميزان بسيار محدود براي بدن ضروري و لازم است.
او افزود: توصيه ميشود براي مصرف روغنها نوع چربيهاي مايع آن را خريداري کرد و از تهيه چربيهاي جامد به صورت جدي پرهيز شود.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني تصريح کرد: پخت و پز غذاها بايد به صورتي باشد که زود هضم و جذب بدن شوند؛ بنابراين بايد از مصرف غذاهاي پرچرب و سرخ شده در روغن فراوان يا زياد پرهيز شود.
رحماني گفت: مصرف روغن زياد باعث ميشود تا روغن در رگها نفوذ و رسوب پيدا کند و با افزايش چربي بدن بيماريهاي قلبي_ عروقي و افزايش فشار خون را به همراه دارد که در روزهاي کرونايي آسيب آنها جديتر و بيشتر است.
او افزود: توصيه ميشود بانوان هنگام پخت غذا به هيچ عنوان قوطي روغن را با ظرف خالي نکنند؛ بلکه با استفاده از قاشق براي هر فرد به ميزان دو قاشق غذاخوري در طول روز از روغن استفاده کنند.
#باهم_شکستش_ميدهيم
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد