سم شیرینی که سلامتی بدن را نابود میکند
باشگاه خبرنگاران/ ميل به خوردن شيريني از همان دوران کودکي شروع مي شود و اگر توسط خانواده کنترل نشود مي تواند عواقب مخربي بر بدن بگذارد. بسياري از افراد اطلاعاتي درباره ضررهاي شکر براي بدن را نميدانند. اعتياد به شکر يک معضل بزرگ و مخرب سلامت بدن بوده که ضررهاي آن نه تنها براي بدن بلکه براي پوست نيز خطرآفرين خواهد بود. مصرف بي رويه قند باعث ميشود که رنگ صورت تيره و خاکستري رنگ شود. اگر مصرف قند و شيريني بالا باشد به زودي شاهد نوعي نازک شدن پوست، بروز جوشهاي چرکي سفيد دردناک، تيرگي نواحي دور چشم و همچنين چين و چروک روي پيشاني خواهيد بود. البته ميتوانيد عوارض و آسيبهاي شکر بر پوست را کنترل کنيد. اين کنترل را ميتوان از خوردن و نخوردن بعضي غذاها شروع کرد. افراد بايد فهميده باشند که از دسرها و غذاهاي شکردار بايد اجتناب کنند. مقدار شکر مصرفي شما نبايد بيشتر از ۱۰ درصد کالري روزانه باشد. بايد مراقب شکرهاي مخفي در غذاهاي فرآوري شده و آماده نيز باشند؛ همچنين نوشيدنيهايي که منبع شکر هستند مي توانند به پوست آسيب وارد کنند. علاوه بر اين که بايد مراقب مقدار شکر مصرفي خود باشيد بايد به نحوه غذا پختن خود نيز دقت کنيد. وقتي غذا را در حرارت بالا گاز ميپزيد مانند سرخ کردن، بريان کردن ترکيبي از چربيها و پروتئينهاي موجود باعث پيري زودرس پوست خواهند شد. حتما يک برنامه غذايي سالم با شکر پايين را دنبال کنيد و مراقب شکرهاي مخفي در غذاهاي فرآوري شده و آماده باشيد. علاوه بر اين قند زياد باعث کاهش خاصيت ارتجاعي پوست ميشود. اين علائم به ويژه نتيجه مازاد قند موجود در محصولات صنعتي شيرين است. توصيه ميشود که تا حد امکان از زياده روي در مصرف قند و شيريني بپرهيزيد، چون براي سلامتي عمومي بدن مضر است.