در روزهای کرونایی لبنیات پرچرب بخوریم یا کمچرب؟
باشگاه خبرنگاران/ خديجه رحماني، متخصص تغذيه و رزيم درماني اظهار کرد: بدن انسان قادر به ساخت اسيدهاي چرب اشباع است و اسيدهاي چرب غير اشباع نيز که از طريق مصرف مواد غذايي دريافت ميشود. او تصريح کرد: افراد لزومي به دريافت چربيهاي غير اشباع ندارند؛ و معمولا چربيهاي اشباع از منابعي حيواني مانند شير، گوشت قرمز و ساير لبنيات جذب ميشود؛ با توجه به اين که بدن نيازي به اين نوع چربي ندارد پس مصرف اين مواد غذايي ضرورتي ندارد، افزايش چربيهاي اشباع شده در بدن باعث افزايش وزن و بروز برخي از سرطانها مي شود. او ادامه داد:افراد با مصرف لبنيات کم چرب و گوشت قرمز بدون چربي يا همان لخم چربي مورد نياز بدن را تامين ميکنند پس نيازي به مصرف چربيهاي غير اشباع نيست؛ همچنين گوشت لخم داراي ۴ درصد چربي است، بنابراين نيازي به مصرف بيش از حد اين مواد غذايي نيست.لبنبات پر چرب مصرف نکنيد!