logo

گیاه خوش عطری که دشمن سلامتی بانوان باردار است

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
گیاه خوش عطری که دشمن سلامتی بانوان باردار است
باشگاه خبرنگاران/ محمدرضا حاجي حيدري متخصص طب سنتي درباره فوايد نعناع با اشاره به اينکه اين گياه در طب سنتي ايران داراي طبع گرم و خشک است، اظهار کرد: نعناع تازه به عنوان سبزي خوردن و خشک شده آن در غذا و همراه دوغ و ماست استفاده مي‌شود؛ شکل سرخ شده آن به عنوان نعناع داغ در بعضي از غذا‌ها مانند کشک بادمجان و آش رشته براي کمک به هضم و اصلاح مزاج آن‌ها و گا‌ها به صورت عرق و دمنوش يا چاي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين متخصص طب سنتي تصريح کرد: نعناع از نظر حکماي طب سنتي به عنوان لطيف‌ترين سبزيجات معرفي شده و اين بدان معناست که خودش به راحتي هضم و جذب مي‌شود و هم کمک زيادي به هضم و جذب غذا مي‌کند همچنين در اعضاي گوارش و بدن تاثير و نفوذ زيادي دارد. حاجي حيدري ادامه داد: با توجه به اينکه طبع نعناع گرم و خشک بوده وخصوصيات آن به عنوان يک مصلح در بعضي غذا‌ها خصوصا خوراکي‌هاي سرد مانند دوغ و ماست براي تعديل مزاج آن‌ها به کار مي‌رود؛ همچنين چاي نعناع باعث تقويت معده و دستگاه گوارش مي‌شود، معده را گرم و سکسکه را برطرف کرده و به هضم غذا کمک مي‌کند. اين متخصص سنتي با اشاره به فوايد درماني نعناع اظهار کرد: نعناع باعث افزايش اشتها شده و کبد را تقويت مي‌کند، براي رفع بوي بد دهان ناشي از مشکلات معده و گوارش مفيد بوده و دهان را خوشبو و نفخ معده را هم برطرف مي‌کند. حاجي حيدري با بيان اينکه جويدن نعناع براي دندان درد مفيد است، گفت: خوردن چاي يا عرق نعناع همراه عسل در درمان کبد چرب و تنگي نفس نقش موثري دارد؛ افرادي که از سو هاضمه و ضعف و سنگيني معده بعد از غذا رنج مي‌برند، مي‌توانند بعد از هر وعده غذايي يک استکان چاي نعناع يا عرق نعناع استفاده کنند. اين متخصص سنتي درباره فايده مصرف نعناع بر درمان کبد گفت: براي افرادي که به کبد چرب مبتلا هستند، مي‌توانند دو ساعت بعد از غذا يک استکان تا يک ليوان از چاي يا عرق اين گياه به همراه يک قاشق مربا خوري تا يک قاشق غذاخوري عسل را در آب حل کرده و ميل کنند. حاجي حيدري اظهار کرد: البته نبايد از اين موضوع غافل باشيم که افراد گرم مزاج و زنان باردار در مصرف نعناع بايد احتياط کنند.
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد