
5 کلید طلایی برای غذایی سالمتر و ایمنتر در این روزها
خراسان
بروزرسانی

خراسان/ نکات مهمي که اين روزها براي تهيه مواد غذايي بايد رعايت کنيد:
رعايت نظافت بهطور هميشگي
شستن دستها با آب و صابون قبل از تهيه و آماده کردن غذا
شستن و ضدعفوني کردن تمام سطوح و ابزارهاي مورد نياز آماده کردن غذا
محافظت آشپزخانه از حشرات و حيوانات
جدا کردن مواد غذايي پخته و خام
جدا کردن گوشت خام، مرغ و ماهي از ديگر مواد غذايي و نگهداري آنها در ظروف جداگانه
استفاده کردن از ابزار و ظروف جداگانه مثل چاقو، تختههاي آَشپزي براي خرد کردن
ذخيره کردن غذا در ظروف جداگانه براي جلوگيري از تماس غذاهاي پخته و خام
طبخ غذا بهطور کامل
پختن غذا بهطورکامل، به ويژه ماهي، گوشت، مرغ و تخممرغ
پختن غذاهايي مانند سوپ و خورش به طور کامل و رساندن به نقطه جوش تا 70 درجه سانتيگراد
گرم کردن مجدد غذا در استفاده مجدد
نگهداري غذا در دماي سالم و مناسب
نگه نداشتن غذا به مدت 2 ساعت يا بيشتر در دماي اتاق
قرار دادن هر گونه مواد غذايي پخته شده و فاسدشدني در يخچال
گرم کردن مجدد غذا تا 60 درجه سانتيگراد
نگه نداشتن مواد غذايي در يخچال
استفاده ازآب و مواد غذايي سالم
استفاده کردن از آب سالم يا سالمسازي آب به طريق جوشاندن و استفاده از قرص کلر
استفاده از مواد غذايي سالم و تازه و اجتناب از مصرف غذاهاي دستخورده
مصرف غذاهاي فرايند شده بهداشتي مثل استفاده از شير پاستوريزه
شستن سبزيها و ميوهها به طور کامل