سلامانه/ با استفاده از اين محصول گياهي انواع املاح مورد نياز بدنتان از جمله امگا 3 را دريافت کنيد.
دانه چيا؛ سرشار از مواد مغذي دانههاي چيا حاوي بالاترين ميزان از اسيدهاي چرب امگا-۳ در ميان همه انواع مواد غذايي گياهي هستند. اين ويژگي واقعا براي قلب شما اهميت دارد، چون اسيدهاي چرب امگا-۳ ميتوانند تريگليسيريد را در خون افراد مبتلا به کلسترول خون بالا کاهش بدهند.
حتي براساس گزارش انجمن قلب آمريکا (AHA)، امگا-۳ ميتواند خطر ابتلا به ريتم نامنظم قلب را پايين بياورد. اين خوراکي بسيار مغذي، مقدار زيادي از آنتياکسيدانها، پروتئين و املاح مختلف، از جمله منيزيم، کلسيم، آهن و فيبر محلول را نيز براي بدن فراهم ميکند.
دکتر استفان کاپکي (متخصص قلب در Mayo Clinic) ميگويد: «مصرف فيبر محلول در حد متوسط، فوايد زيادي براي بدن دارد و ميتواند کلسترول را هم کاهش بدهد. البته اگر از آب کافي همراه با دانه چيا استفاده نکنيد، احتمال ابتلا به يبوست وجود دارد».
اگرچه مطالعات علمي نشان دادهاند که دانههاي چيا، خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي-عروقي را از طريق پايين آوردن فشار خون و کلسترول خون کاهش ميدهند، اما بايد به يک نکته مهم توجه کرد: بيشتر اين مطالعات با آزمايش روي نمونههاي حيواني شکل گرفتهاند.
بازار