نماد آخرین خبر

لبنیات در این صورت تأثیری بر پوکی استخوان ندارند!

منبع
مهر
بروزرسانی
لبنیات در این صورت تأثیری بر پوکی استخوان ندارند!
مهر/ در حالي که لبنيات منبع اصلي کلسيم براي سلامت استخوان ها است، اما در تحقيق جديد هيچ رابطه اي بين مصرف لبنيات و تراکم استخواني يا ريسک شکستگي در ميانسالي مشاهده نشد. به گفته محققان دانشگاه جرج ميسون آمريکا، مصرف محصولات لبني تأثيري در بهبود تراکم استخواني يا پيشگيري از شکستگي در زنان در زمان ورود به دوره يائسگي ندارد. در دوره يائسگي، تغييرات هورموني موجب شکنندگي بيشتر استخوان‌ها مي‌شود. محققان ۱۹۵۵ زن را به مدت يک دهه و از زمان ۴۶ سالگي مورد بررسي قرار دادند. سالانه همه زنان تحت اسکن استخوان قرار مي‌گرفتند و در طول مطالعه سه بار پرسشنامه‌اي را در مورد ميزان مصرف لبنيات روزانه شأن تکميل کردند. در طول ۱۰ سال مطالعه اين زنان، ۶۴ زن ۷۲ بار شکستگي استخوان را تجربه کردند که با حوادث رانندگي يا جراحات ورزشي ارتباطي نداشت. «تيلور والاس»، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي‌گويد: «محصولات لبني بيش از ساير گروه‌هاي مواد غذايي حاوي مواد مغذي استخوان ساز است.» به همين دليل، محققان بر اين باور بودند که زناني که لبنيات بيشتري مصرف مي‌کنند با رسيدن به دوره يائسگي، استخوان‌هاي سالم‌تري دارند. اما نتايج مطالعه جديد، اين فرضيه را اثبات نکرد. با اين حال محققان بر انجام تحقيقات بيشتر در اين زمينه تاکيد دارند.