مغز هسته زردآلو را همزمان با چه میوه هایی نباید خورد؟
پزشکان بدون مرز/ بسياري بعد از خوردن ميوه “زردآلو” مغز هسته آن را هم مي خورند که با خواند اين مطلب حتما تغييري در اين رفتار غذايي خود خواهند داد.
هسته ي زردآلو حاوي، آميگدالين است ، که براي ساخت داروي درمان سرطان به نام لتريل از آن استفاده مي شود اين دارو اجازه مصرف در آمريکا را ندارد ، ولي آميگدالين موجود در هسته ي زردآلو، به عنوان داروي مکمل فروخته مي شود. در حالي که تحقيقات آزمايشگاهي پيشنهاد داده است که آميگدالين خاصيت ضد سرطاني دارد، کلينيک آزمايشيِ موسسه ملي سرطان اين ماده را موثر نمي داند.
ضمنا مصرف آميگدالين، گليکوزيد سيانوژن، ممکن است باعث مسموميت سيانيدي شود زماني که شما غذاهايي که حاوي گليکوزيد سيانوژن هستند ، مي خوريد، با آنزيم هاي بدن شما واکنش نشان مي دهند و هيدروژن سيانيد رها مي شود ؛
در مجموع مغز هسته زردآلو به دليل داشتن آميگدالين به شدت براي بدن مضر است و مصرف آن توصيه نمي شود چرا که خوردن مغز هسته ي زردآلو مضر است.
همچنين هسته اين ميوه حاوي آميگدالين است که در بدن به توليد ماده اي تحت عنوان سيانيد مي انجامد که مانند سيانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسي، فلج و حتي مرگ را منجر شود.
عوارض و خطرات مصرف مغز هسته ي زردآلو
اثرات ملايم:
زماني که هسته ي زردآلو مي خوريد، اثرات ملايم مسموميت سيانيدي که شما تجربه مي کنيد ، سردرد ، حالت تهوع، استفراغ، و احساس گيجي است.
عوارض و اثرات جانبي شديد:
نظر متخصصين موسسه MSKCC، بر اين است که، علائم نگران کننده ي بيشتر که به مسموميت سيانيدي مربوط است، شامل سطح هوشياري پايين، سيانوز( کبود شدن پوست، ناخن و لب ها به دليل کمبود اکسيژن) ، افتادگي پلک چشم، و فشار خون پايين است.
اين مسموميت ، همچنين موجب آسيب به اعصاب بدن نيز مي شود براي مثال، اندرو ويل ، پزشک و موسس مرکز پزشکي جامع در آريزونا ، توصيه مي کند که شما ممکن است به دليل آسيب عصبي، در راه رفتن مشکل داشته باشيد .مسموميت سيانيدي، احتمال آسيب به کبد را نيز دارد.
کما و مرگ:
بر طبق نظريه موسسه MSKCC، مسموميت شديد سيانيدي ،مي تواند منجر به کما و مرگ نيز شود ، مصرف هسته ي زردآلو و ويتامين C، به طور همزمان مقدار سيانيد آزاد شده در بدن شما را افزايش مي دهد، که بنا بر گفته ي جامعه ي سرطان آمريکا، اثرات سمي آن را چند برابر مي کند.
مغز هسته ي زردآلو را همزمان با چه ميوه هايي نبايد خورد؟
دکتر ويل مي گويد :اثرات جانبي آميگدالين با خوردن هلو، کرفس ، جوانه گندم و هويج نيز چند برابر مي شود اين، بدين دليل است که اين سبزيجات حاوي آنزيمي هستند که ، آزاد شدن سيانيد را در بدن فعال مي کنند.
مصرف مغز هسته ي زردآلو در دوران بارداري :
کارشناسان موسسه ASC، پيشنهاد مي دهند که زنان باردار يا مادران شيرده، از خوردن هسته ي زردآلو يا ساير موادي که منبع آميگدالين هستند ،به دليل ايجاد مسموميت سيانيدي ، خودداري کنند.
خوردن مغز هسته زردآلو براي درمان سرطان :
آن ها همچنين اعلام کرده اند که استفاده از اين درمان به جاي درمان هاي مرسوم براي سرطان اشتباه است، زيرا استفاده از روش هاي درماني اثبات نشده، خطرات جدي براي سلامتي دارد .
بر اساس يک بازبيني که توسط ASC در سال 1991 انجام شده است، استفاده از هسته ي زردآلو براي درمان سرطان ، به تئوري که توسط شيميداني به نام ارنست تي کرب در سال 1920 پيشنهاد داده شده بود، ربط دارد ؛ کرب ،عصاره هسته ي زردآلو را براي درمان سرطان امتحان کرده بود اگرچه ASC، ثابت کرده است که اين دارو براي استفاده توسط مردم خيلي سمي است .
نکاتي در مورد خريد و مصرف ميوه ي زردآلو
زردآلوهايي که رنگ نارنجي تيره دارند، حاوي بتاکاروتن بيشتري هستند، اين ماده در جلوگيري از ابتلا به سرطان، کاهش خطر بروز بيماري هاي قلبي، سکته، آب مرواريد بسيار مؤثر است، از شب کوري در سالمندان نيز تا حد بالايي مي کاهد پس حتما ميوه ي مورد نظر خود را از بين زردآلو هاي رسيده انتخاب کنيد. پتاسيم موجود در ميوه زردآلو به بهبود وضعيت سلامت سالمندان و همچنين به بهبود افسردگي در آنها کمک مي کند.
زردآلود را ترجيحاً به صورت روزانه خريداري شده و ظرف دو روز ميل کنيد.
زردآلوهاي نرم، گوشتي و تازه براي مصرف انتخاب کرده و به هيچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن را خريداري نکنيد، چراکه داراي ترکيبات گوگردي است.
ميوه زردآلو حتماً داخل يخچال و در کيسه پلاستيکي قرار داده شده نگهداري شود و کودکان فقط انواع رسيده آن را مصرف کنند