برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

پرهیز از مصرف نان های فانتزی در مبتلایان به پرکاری تیرویید

منبع
ايسنا
بروزرسانی
پرهیز از مصرف نان های فانتزی در مبتلایان به پرکاری تیرویید
ايسنا/ متخصص تغذيه دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي گفت: مبتلايان به پرکاري تيروييد از مصرف نان هاي فانتزي و محصولات سويا پرهيز کنند. دکتر اميد توپچيان، اظهارکرد: پرکاري تيروييد دومين اختلال شايع اندوکريني پس از بيماري ديابت بوده که شايع ترين آن بيماري گريوز و شيوع آن در زنان هشت برابر مردان است. وي تغيير حرکات طبيعي روده بزرگ، مدفوع چرب، اسهال و يبوست را از علايم گوارشي پرکاري تيروييد بر شمرد و اظهارکرد: کاربرد يد متنوع است و در بخش هاي صنعت خوراکي به عنوان يک تثبيت کننده يا عنصر ايمني مورد استفاده قرار مي گيرد، بنابراين ممکن است در مقادير متفاوتي در نوشيدني ها و غذاها يافت شود. توپچيان ادامه داد: بيشترين مقدار آن به شکل نمک هاي يددار، ماهي دريا، صدف، گوشت هاي فرآوري شده نظير سوسيس، کالباس، هاتداگ، گوشت هاي کنسروي، سوپ هاي آماده و ... وجود دارد. وي نسبت به مصرف نمک هاي يددار و دريايي در مبتلايان به پرکاري تيروييد هشدار داد و تاکيد کرد: مبتلايان به کم کاري تيروييد بايد از مصرف غذاهاي نمک سود و مانده نظير ژامبون، گوشت گاو نمک سود شده، ترشي کلم، ماهي دودي و کنسرو سبزيجات پرهيز کنند. وي استفاده زياد از تخم مرغ را در مبتلايان به پرکاري تيروييد ممنوع اعلام و خاطرنشان کرد: پرهيز از مصرف ميوه هاي خشک، بيشتر شکلات ها، کولاها، پودرهاي کيک آماده و غذاهاي دريايي در اين بيماران ضروري است.
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره