ایرنا/ انجماد مواد غذایی یکی از ساده‌ترین اشکالی است که می‌توانید مواد غذایی را حفظ کنید. اگرچه می‌توانیم مواد غذایی را در فریزر برای مدت طولانی‌تری حفظ کنیم اما این به آن معنا نیست که کیفیتش برای همیشه حفظ می‌شود.
برای بسته‌بندی و نگهداری مواد غذایی در فریزر، مواد غذایی باید به خوبی در پلاستیک یا فویب آلومینیومی پیچیده شود و یا درظروف و کیسه‌های فریزر بسته‌بندی شوند.

سبزیجات
سبزیجات بسته به نوع مصرف آن‌ها از یک ماه تا یک سال در فریزر ماندگار می‌شوند. برخی از سبزیجات، به ویژه سبزیجات برگدار، باید قبل از یخ زدن تکه تکه و به اصطلاح بلغور شوند. ممکن است قبل از انجماد سبزیجاتی که آب زیاد دارند، مانند گوجه‌فرنگی آن را پوره کنید و مانند سس استفاده کنید.
چه اصولی را رعایت کنیم؟ برای بسته‌بندی کردن باید به این نکته توجه داشته باشیم که برای دستیابی به طراوت بهینه در هنگام یخ‌زدگی، بسیار مهم است که هوا به غذا نرسید که موجب کم‌آبی و اکسیداسیون شود. توجه داشته باشید که بهتر است سبزیجات سرخ شده را بهتر است منجمد نکنید.
همچنین توجه داشته باشیم که چاقویی که برای برش دادن سبزی به کار می‌رود باید کاملاً تیز باشد تا باعث آسیب و له شدن بافت سبزی نشود. هرچه سبزی با چاقوی تیزتری خرد شود، ارزش غذایی آن بیشتر حفظ خواهد شد.
سبزیجات منجمد تجاری یک سال در بسته‌بندی اصلی ذخیره می‌شود.

نوع سبزیجات و مدت زمان نگهداری
چغندر یک سال
فلفل دلمه‌ای سه الی ۴ ماه
کلم بروکلی یک سال
هویج یک سال
گل کلم یک سال
کرفس یک سال
ذرت ۸ ماه
لوبیای سبز یک سال
سبزیجات برگدار ۸ ماه
قارچ پخته شده یک سال
قارچ خام ۸ ماه
نخود ۸ ماه
گوجه فرنگی ۳ الی ۴ ماه
کدو حلوایی یک سال
کدو سبز ۸ ماه
آووکادو ۵ ماه

انواع گوشت
بیشتر ما از خرید به خانه می‌آییم و بلافاصله گوشتی را که خریداری کرده‌ایم در فریزر قرار می‌دهیم. تا زمانی که بسته‌بندی ایمن باشد، بین دو ماه الی یک سال می‌تواند در فریزر بماند.

نوع گوشت مدت زمان نگهداری
بیکن ۳ ماه
گوشت تکه تکه ریز ۳ ماه
گوشت‌ همبرگر ۴ ماه
ژامبون ۲ ماه
جگر ۴ ماه
کباب یک سال
سوسیس ۳ ماه
استیک ۸ ماه