باشگاه خبرنگاران/ قهوه يکي از پرطرفدارترين نوشيدنيها در سراسر جهان است و بسياري از طرفداران اين نوشيدني، روز خود را بدون نوشيدن قهوه شروع نميکنند.
انجمن سرطان آمريکا اعلام کرده است که نوشيدن قهوه در دماي مناسب باعث کاهش احتمال ابتلا به بسياري از سرطانها ميشود.
تحقيقات دانشمندان نشان ميدهد، نوشيدن قهوه در عدم ابتلا به سرطان کبد، سرطان دهان، سرطان حلق و حنجره و همچنين سرطان رحم نقش مؤثري دارد.
همچنين يافتههاي جديد نشان ميدهد که قهوه با کم کردن سرعت گوارش غذا باعث پيشگيري از ابتلا به سرطان روده نيز ميشود.
مصرف سيگار در عملکرد قهوه اختلال ايجاد ميکند
دکتر چيريل راک، سرپرست اين تيم تحقيقاتي، ميگويد: استعمال سيگار باعث اختلال در عملکرد قهوه ميشود و در نقطه مقابل اين نوشيدني کافئيندار قرار دارد.
در قهوه صدها ماده بيولوژيکي فعال از جمله، کافئين، فلاونوئيدها، ليگنينها و ساير پلي فنولها يافت ميشود که اين ترکيبات باعث افزايش مقدار انرژي، مهار آسيب سلولي، تنظيم ژنهاي درگير در ترميم DNA ميشوند. همچنين ترکيبات موجود در اين نوشيدني معجزهگر داراي خاصيت ضد التهابي و مهار متاستاز (گسترش و جابجايي سلولهاي سرطاني) است.
به گفته دانشمندان قهوه بايد در دماي مناسب نوشيده شود؛ زيرا نوشيدن چاي يا قهوه در دماي بالاي ۶۵ درجه سلسيوس ميتواند باعث سرطان مري شود.
پيشگيري از سرطان تنها يکي از خواص قهوه است و از ديگر خواص اين نوشيدني خوشبو ميتوان به شادابي و نشاط، افزايش تمرکز و تثبيت بهتر خاطرات در ذهن اشاره کرد.
دانشمندان قهوه را به علت خاصيت فراواني که دارد داروي معجزهگر ناميدهاند.
بازار