نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

سلامت استخوان و قلب با آلوهای تابستانی!

منبع
بروزرسانی
سلامت استخوان و قلب با آلوهای تابستانی!
مجله دلتا/ آلو ماده غذايي بسيار مغذي با فوايد فراوان براي سلامتي است. خواص آلو و آلو خشک تقريباً يکسان است و فقط در ميزان مواد مغذي با يکديگر تفاوت دارند. آلو سرشار از ويتامين‌ها، مواد معدني، فيبر و آنتي‌اکسيدان است که خطر بروز برخي از بيماري‌هاي مزمن را کاهش مي‌دهد. اين ميوه را مي‌توان به‌شکل تازه يا خشک‌ شده (آلو خشک يا آلو بخارا) مصرف کرد. در ادامه به بررسي خواص آلو مي‌پردازيم با مجله دلتا همراه شويد. خواص آلو داشتن مواد مغذي فراوان در آلو و آلو خشک مواد مغذي فراواني وجود دارد. اين ميوه علاوه‌بر آنتي‌اکسيدان‌ها و فيبر، داراي بيش از ۱۵ نوع ويتامين و ماده معدني مختلف است. مواد مغذي آلو يکي از خواص آلو داشتن ويتامين‌ها و مواد معدني است، البته کالري آن نسبتاً پايين است و بايد در خوردن آن دقت کرد. کالري: ۳۰ کربوهيدرات: ۸ گرم فيبر: ۱ گرم قندها: ۷ گرم يک عدد آلو مي‌تواند مقداري از نياز روزانه بدن به املاح و ويتامين‌هاي لازم را برطرف کند. اين ميزان برابر است با: ويتامين A: معادل ۵٪ نياز روزانه بدن ويتامين C: معادل ۱۰٪ ويتامين K: معادل ۵٪ پتاسيم: معادل ۳٪ مس: معادل ۲٪ منگنز: معادل ۲٪ کمک به بهبود يبوست کمک به بهبود يبوست از خواص آلو و آب آلو محسوب مي‌شود. اين امر تا حدي به‌خاطر فيبر موجود در آلو است. همچنين مقدار قابل توجهي سوربيتول در آلو و آب آلو موجود است. سوربيتول يک قند الکلي است که خاصيت مليني دارد. مصرف آلو در درمان يبوست از بسياري از ملين‌ها مانند پسيليوم (نوعي فيبر است که براي بهبود يبوست استفاده مي‌شود) مؤثرتر است. البته نبايد فراموش کرد که مصرف زياد آن در يک زمان مي‌تواند تأثيرات نامطلوبي مانند اسهال، داشته باشد. براي جلوگيري از اين اتفاق بهتر است به مصرف يک‌چهارم تا نصف فنجان (۴۴-۸۷ گرم) آلو در روز اکتفا کنيد. سرشار از آنتي‌اکسيدان‌ها آلو و آلو خشک آنتي‌اکسيدان‌هاي فراواني دارند که در کاهش التهابات و محافظت از سلول‌هاي بدن در برابر آسيب‌هاي ناشي از راديکال‌هاي آزاد مؤثرند. همچنين آنتي‌اکسيدان‌هاي پلي‌فنُلي در اين ميوه به وفور يافت مي‌شود که تأثير مثبتي بر سلامت استخوان و کاهش خطر بيماري‌هاي قلبي و ديابت دارند. براساس برخي مطالعات ميزان پلي‌فنل‌ها در آلو بيش از دو برابر ميوه‌هاي ديگر مانند شليل و هلو است. کمک به کاهش قند خون آلو با ويژگي‌هاي خاص خود مي‌تواند در کاهش قند خون مؤثر باشد. آلو و آلو خشک علي‌رغم داشتن کربوهيدرات نسبتاً بالا، پس از مصرف، باعث افزايش چشمگير قند خون نمي‌شوند. تامين سلامت استخوان آلو خشک براي سلامت استخوان مفيد است. برخي مطالعات از تأثير مصرف آلو در کاهش بروز بيماري‌هاي ناشي از ضعف استخوان مانند پوکي استخوان و کاهش تراکم استخوان، حکايت دارند. آلو خشک نه‌تنها مي‌تواند از بروز مشکلات استخوان جلوگيري کند، بلکه در بهبود اين مشکلات نيز نقش دارد. حفظ سلامت قلب کمک به سلامت قلب از خواص آلو محسوب مي‌شود. آلو و آلو خشک به‌دليل خاصيت بالقوه‌شان در کاهش فشار خون و کاهش کلسترول مورد توجه قرار گرفته‌اند؛ اين دو، از عوامل عمده بروز بيماري‌هاي قلبي هستند. تأثيرات مثبت آلو و آلو خشک بر بيماري‌هاي قلبي احتمالاً به‌خاطر وجود فيبر، پتاسيم و آنتي‌اکسيدان‌هاست.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره