خوراکیهای غنی از ویتامین C برای روزهای کرونایی
شفقنا/ بيماري همه گير کورونا ويروس براي بسياري از افراد به ويژه افرادي که سيستم ايمني پاييني دارند، بسيار دشوار و سخت است. از اين رو، بسياري از متخصصان افزايش مصرف غذاهاي سالم و سرشار از مواد مغذي و ويتامين ها را از جمله ويتامين C توصيه مي کنند. ويتامين C ماده اي آلي است که براي رشد و ترميم سلول ها و بافت ها در سراسر بدن مورد نياز است. همچنين در بهبود زخم ها و تشکيل بافت همبند جاي زخم نقش اساسي دارد. مهم تر از همه ويتامين Cبه عنوان يک آنتي اکسيدان عمل مي کند که از سرماخوردگي و ساير بيماريهاي فصلي جلوگيري مي کند. به همين ترتيب، مي تواند به تقويت سيستم ايمني بدن کمک کند. با توجه به وضعيت در حال حاضر جهان، افزايش مصرف غذاهاي سرشار از ويتامين C عاقلانه است. به اين ترتيب، با مصرف بيشتر ويتامين C مي توان به بهبود سيستم ايمني بدن، که خود به عنوان سپر در برابر بيماري هايي مانند COVID-19 عمل مي کند، کمک کرد. اينديپندنت آنلاين اخيراً ليستي از غذاهايي را که ويتامين C بالايي دارند به اشتراک گذاشت. در صدر ليست چيزي جز ميوه مرکبات قرار ندارد. ليمو، پرتقال، گريپ فروت و عصاره ليمو ترش سرشار از ويتامين C هستند، بنابراين مي توانند به تقويت سيستم ايمني بدن و مبارزه با سرماخوردگي و آنفولانزا کمک کنند. ميوه ديگري که منبع خوبي از ويتامين C است، گواوا است. ظاهراً گواوا حاوي چهار برابر مقدار ويتامين C موجود در پرتقال است. بعلاوه ، گواوا همچنين سرشار از ويتامين A است ، که علاوه بر حفظ بينايي سالم، باعث تقويت سيستم ايمني سالم نيز مي شود. کيوي يکي از مغذي ترين ميوه ها در جهان محسوب مي شود که سرشار از ويتامين C است.. ويتامين C بسيار بالايي دارد، همچنين حاوي ويتامين K ، ويتامين E ، فولات و پتاسيم است. علاوه بر اين منبع خوبي از فيبر است. در آخر افزودن گل کلم به رژيم غذايي نيز ايده خوبي خواهد بود. يک فنجان از اين سبزي پر از ويتامين C است همچنين حاوي فيبر براي هضم بهتر، ويتامين B6 براي بهبود متابوليسم و ويتامين K است که باعث لخته شدن مناسب خون مي شود.