دينو/ اگر عاشق برنج هستيد، بايد بدانيد که 78 درصد از جمعيت جهان، روزانه برنج مصرف ميکنند. برنج براي ۳.۵ ميليارد نفر از جمعيت کره زمين منبعي براي کالري روزانه است. از سوي ديگر در برنج مواد مغذي ديگري چون پروتئين، کربوهيدرات، چربي و فيبر وجود دارد. برنجها انواع مختلفي دارند و تأثير برنج بر روي بدن هر شخص، بستگي به نوع برنجي دارد که ميخورد. در اين ميان بهترين برنج نوع قهوهاي است که براي سلامتي بسيار مفيدتر از برنج سفيد است. در ادامه به جزييات بيشتر در اين زمينه خواهيم پرداخت.
رايجترين نوع برنج در واقع برنج سفيد است که در ايران نيز از محبوبيت بالايي برخوردار بوده و مصرف ميشود. برنج سفيد هيچ جوانه و سبوسي ندارد و مصرف زياد آن نميتواند تمامي نيازهاي بدن ما را تامين کند. براساس مطالعات انجام شده در مجلهي BMC Public Health، خوردن هر روز برنج سفيد ميتواند ما را در معرض خطر ابتلا به ديابت نوع 2 قرار دهد. طبق بررسيهاي مجله آمريکايي Journal of Clinical Nutrition، مصرف بيش از حد و منظم برنج سفيد ميتواند خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي را نيز افزايش دهد.

از سوي ديگر بايد اشاره کنيم که بهترين برنج ، برنج قهوهاي است که در خانوادهي برنجها، يکي از سالمترين گزينهها محسوب ميشود. برنج قهوهاي دقيقا مانند جو و گندم است و فيبر زيادي را در خود جاي داده که مصرف آن به کاهش کلسترول بدن کمک ميکند. اين برنج احساس سيري را در بدن ايجاد خواهد کرد و يک غذاي کامل است. از سوي ديگر برنج قهوهاي از لخته شدن خون در بدن نيز جلوگيري ميکند و به طور کلي از برنج سفيد بسيار مقويتر و سالمتر بوده است.
برنج قهوهاي سطح قند خون را پايدار نگه خواهد داشت و همچنين خطر ابتلا به ديابت نوع دو را کاهش ميدهد. علاوه بر موارد ذکر شده، خوردن برنج قهوهاي به صورت روزانه، به معناي دريافت بيشتر مواد مورد نياز بدن مانند آهن، منيزيم و ويتامينهاي گروه B است. در نتيجه به گفتهي انجمن قلب آمريکا، اين نوع برنج بر تقويت سيستم ايمني بدن نيز تاثير بسيار زيادي خواهد داشت. در نتيجه اگر به فکر سلامت خود هستيد هر چه زودتر برنج قهوي را جايگزين برنج سفيد کنيد و مصرف روزانهي برنج سفيد را کاهش دهيد.
بازار