۳ خوردنی که بمب ویتامین محسوب میشوند!
بهداشت نيوز/ شايد شنيده باشيد که ويتامين D در محافظت از سيستم ايمني بدن و پيشگيري از جدي شدن بيماريهايي مانند کرونا مهم است. از سوي ديگر ويتامين C براي مقابله با التهاب که سيستم ايمني بدن را ضعيف ميکند بسيار عالي است. دريافت ويتامين C کافي به دليل داشتن فوايد بسيار مهم است و ما بايد به اندازه کافي از اين ويتامين مصرف کنيم تا سطح تعادل سلامت بدن را حفظ کنيم. همچنين يکي از مهمترين آنتي اکسيدانها در بدن است. آنتي اکسيدانها وظيفه دارند تعادل تعداد راديکالهاي آزاد را در بدن بررسي کنند. هنگامي که اين سيستم از تعادل خارج شده باشد، سيستم ايمني بدن ضعيفتر است. يک رژيم غذايي با غذاهاي پر از ميوه و سبزيجات حاوي آنتي اکسيدانهايي مانند ويتامين C. بهترين راه براي حفظ اين تعادل است. توت فرنگي فقط يک فنجان توت فرنگي لازم است تا مقدار روزانه توصيه شده ويتامينهاي ضروري را مصرف کنيد. به علاوه، توت فرنگي مقادير زيادي مواد مغذي ديگر با فوايد اضافي نيز دارند. توت فرنگي حاوي منگنز است که براي سلامتي استخوان بسيار مهم است. فلفل دلمهاي قرمز حدود نيم فنجان از اين سبزي خام بيش از ۱۰۰ ميلي گرم ويتامين C. به شما ميدهد. يک فلفل قرمز متوسط معادل تقريباً ۱ ليوان است، بنابراين اضافه کردن يک عدد فلفل دلمهاي داخل يک ظرف غذا حاوي بتا کاروتن زيادي است که براي سلامتي چشم بسيار مهم است. بروکلي پخته شده کلم بروکلي پخته شده نه تنها حاوي ويتامين C. است، بلکه سرشار از پتاسيم و آهن است. بخارپز کردن يا پختن بروکلي قبل از غذا راهي عالي براي به دست آوردن بيشترين مزاياي بروکلي است.