میوهای تابستانی، دشمن سرطان و بیماریهای عصبی

باشگاه خبرنگاران/ يکي از ميوههايي که ساليان سال است در فصل تابستان مصرف ميشود و به دليل طعم عالي و خواص بسيار زياد آن جزو ميوه هاي پرطرفدار محسوب مي شود، زرد آلو است. البته اين ميوه را مي توان به صورت خشک، به عنوان آجيل شيرين هم مصرف کرد. از مهم ترين خواص زردآلو مي توان به موارد زير اشاره کرد: - زردآلو منبعي از فيبر غذايي است که فيبر به عملکرد بهتر گوارشي کمک ميکند و فشار خون را کاهش ميدهد. - اين ميوه پر خاصيت براي درمان بيماريهايي مانند بيماريهاي عصبي، روحي و رواني، فراموشي و خستگي بسيار موثر است. خواص زردآلو - زردآلو به علت دارا بودن بتاکاروتن (پيش ساز ويتامين A) باعث کاهش خطر بروز بيماريهاي قلبي، بعضي سرطانها و آب مرواريد ميشود. البته بايد به اين نکته توجه داشت که زرد آلوهايي که به رنگ نارنجي تيره هستند، بتاکاروتن بيشتري به خود اختصاص داده اند. - شما مي توانيد براي تقويت سرماخوردگي، سينه درد، افزايش نيروي جنسي و تقويت عمومي بدن از مغز هسته اين ميوه استفاده کنيد. - زردآلو ميوهاي است که التهاب معده را کاهش ميدهد. البته بايد توجه داشت که خود اين ميوه نفخ آور است، اما مغز هسته آن با خاصيت ضد نفخ عمل مي کند. پس اين ميوه را همراه با مغز هسته ميل کنيد. - به افرادي که مشکلات کبدي و يا سوزش معده دارند، مصرف زردآلو توصيه ميشود. - زردآلو به دليل دارا بودن آهن فراوان براي کم خوني بسيار مفيد است. - توصيه مي شود کساني که ناراحتي قلبي دارند، نسبت به مصرف زردآلو اقدام کنند. - زردآلو خاصيت آرام بخش و نشاط آور دارد. همچنين در رفع بوي بد دهان بسيار حائز اهميت است. - تابستان به علت گرماي زياد و عطشي که ايجاد ميکند، زردآلو مي تواند براي رفع عطش گزينه مناسبي باشد. مصرف ميوه طلايي تابستان را فراموش نکنيد - برگه زردآلو فشار خون را تنظيم ميکند، زيرا سرشار از پتاسيم است. - فيبر موجود در زرد آلو از ابتلا به يبوست و بيماريهاي رودهاي جلوگيري مي کند و باعث حفظ قند خون ميشود. اما با توجه به خواص درماني فراوان که گفته شد نبايد از مضرات اين ميوه غافل شويم که در ادامه به مضرات زردآلو اشاره ميکنيم: - افرادي که ناراحتي کبدي دارند نبايد در مصرف زردآلو زياده روي کنند. - اگر زردآلو را بيش از اندازه مصرف کنيد، باعث ايجاد لکهاي سفيد بر روي پوست ميشود. - براي افراد سرد مزاج مصرف اين ميوه توصيه نميشود، زيرا خود اين ميوه هم داراي طبع سرد است. - اگر زرد آلو را قبل از خوردن صبحانه به صورت ناشتا ميل کنيد، باعث دل پيچه ميشود. - زردآلو را قبل از خوردن وعده غذايي و همراه با مغز هسته آن مصرف کنيد، زيرا خود اين ميوه به تنهايي نفاخ است. به همين دليل مصرف بيش از حد اين ميوه به افراد سالخورده و کودکان توصيه نميشود. اگر بعد از مصرف زردآلو دچار نفخ شديد، دم نوش زيره و يا عرق زيره را ميل کنيد.