مراقبت های تغذیه ای برای مادران باردار و شیرده مبتلا به کرونا

ايسنا/ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذيه و جامعه وزارت بهداشت، مادران باردار و شيرده مبتلا به کرونا بايد يکسري نکات و مراقبت هاي تغذيه اي را رعايت کنند که اين نکات در ادامه ذکر مي شود:
- آب بدن به مقدار کافي تامين شود و مصرف مايعاتي چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب ميوه ها را افزايش دهيد.
- وعده هاي غذايي کم حجم با دفعات زياد بهتر تحمل مي شوند.
- در صورت بروز اسهال، از وعده هاي غذايي سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهاي خيلي داغ و خيلي سرد پرهيز شود.
- از مصرف غذا هاي پرچرب بپرهيزيد.
- در صورت عدم تحمل شير از مصرف آن خودداري شود.
- ميوه هايي همچون سيب و موز مفيد است، اما ميوه هايي مثل هلو و انجير مصرف نشود.
- وعده هاي غذايي کوچک و حاوي مقادير بالاي مواد مغذي شامل پروتئين با کيفيت بالا، ويتامين ها و مواد معدني مصرف شود.
- از مواد غذايي غني از ويتامين و املاح به خصوص انواع ميوه ها و سبزي هاي تازه و فصل بيشتر استفاده شود.
مراقبت هاي تغذيه اي مادران باردار و شيرده در دوران نقاهت بيماري کوويد-۱۹
- ارائه وعده هاي غذايي کوچک در طول روز حاوي مواد مغذي از جمله پروتئين با کيفيت بالا، ويتامين ها و مواد معدني
- افزايش دفعات وعده هاي غذايي
- تامين آب بدن با استفاده از آب آشاميدني سالم و مصرف مايعاتي چون سوپ ها و آب ميوه هاي طبيعي
- استفاده از انواع ميوه هاي در دسترس مانند موز، آلو، زرد آلو، طالبي، کيوي، پرتقال و سبزي ها مانند اسفناج، جعفري، هويج، کدو حلوايي، گوجه فرنگي و سيب زميني در برنامه غذايي روزانه.