نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

خون‌سازی و تقویت سیستم ایمنی با معجزه این سبزی!

منبع
بروزرسانی
خون‌سازی و تقویت سیستم ایمنی با معجزه این سبزی!

مجله دلتا/ اسفناج از سبزيجات فوق‌العاده مفيد و پرخاصيت است که حتماً بايد در برنامه غذايي خودتان قرار دهيد. در اين مطلب از مجله دلتا با  خواص اسفناج آشنا خواهيد شد.

سلامت و تقويت استخوان‌ها
مصرف ويتامين K براي سلامت و تقويت استخوان‌ها بسيار مفيد است. ويتامين K باعث اصلاح پروتئين ماتريکس شده و جذب کلسيم را افزايش و دفع آن از طريق ادرار را کاهش مي‌دهد. اسفناج منبع غني اين ويتامين است.

 افزايش قوه بينايي

اسفناج موجب تقويت چشم و افزايش قوه بينايي در افراد مي‌شود، بنابراين مصرف آن در دوران نوجواني و ميانسالي بسيار توصيه مي‌شود.

کنترل فشار خون
ويتامين C و پتاسيم موجود در اسفناج نيز نقش مهمي در کاهش فشار خون بالا ايفا مي‌کنند. اسفناج منبع غني پتاسيم است که علاوه بر کاهش فشار خون، مانع بروز سنگ کليه شده و در کنترل ضربان قلب موثر است.

کاهش احتمال آلزايمر
اسفناج غني از ويتامين K است. اين ويتامين به ميزان زيادي در کاهش واکنش‌هاي مربوط به آسيب‌هاي سلول‌هاي عصبي مؤثر است. ويتامين K سلامت مغز را تضمين و از بروز بيماري‌هايي مانند آلزايمر و کندي ذهن در دوران کهنسالي جلوگيري مي‌کند.

تقويت سيستم ايمني
ويتامين A موجود در اسفناج براي سلول‌هاي سفيد خون حياتي است و با تقويت سيستم‌هاي ورودي بدن از جمله غشاهاي مخاطي، دستگاه تنفسي، ادراري و روده از بروز انواع عفونت جلوگيري مي‌کند.

 سلامت سيستم گوارشي
اسفناج داراي فيبر نامحلول زيادي به نسبت فيبر محلول است و همين عامل مي‌تواند سلامت سيستم گوارشي و عدم بروز يبوست را درپي داشته باشد. فيبر محلول در آب نيز نقش مؤثري در بهبود سلامت و کاهش جذب چربي و کلسترول دارد.

 کنترل ديابت
اسفناج به واسطه داشتن فيبر، سرعت جذب قند در روده را کاهش مي‌دهد. اين دليل مي‌تواند براي بيماراني که نياز به تزريق انسولين دارند، حياتي باشد.

خواص اسفناج براي لاغري
اسفناج از سبزيجات عالي براي لاغري است زيرا کالري و چربي ناچيزي داشته و حاوي فيبر فراوان است. فيبر موجود در اسفناج به هضم بهتر غذا کمک مي‌کند و با ايجاد احساس سيري و کاهش اشتها باعث لاغري مي‌شود.

 درمان يبوست
اسفناج دو برابر ديگر سبزيجات فيبر دارد. يک پيمانه اسفناج داراي ۲۰ درصد فيبر است که مانع يبوست شده و به هضم غذا کمک مي‌کند.

 کاهش کلسترول خون
فيبر موجود در اسفناج موجب مي‌شود کلسترول خون پايين بيايد و جذب گلوکز کاهش پيدا کند. اين فاکتورها به‌همراه هم، خطر حمله‌ قلبي يا سکته را تا ميزان قابل‌توجهي از بين مي‌برند.

 کم خوني
مصرف منظم اسفناج به دليل محتواي فراوان آهن موجود در آن از بروز بيماري کم خوني يا آنمي پيشگيري کرده و براي دوران قاعدگي و رشد کودکان و نوجوانان بسيار مفيد است. اسفناج جايگزين خوبي براي گوشت قرمز محسوب مي‌شود زيرا علاوه بر آهن فراوان، حاوي کالري و چربي کمتري است.

کنترل تيروئيد
اسفناج سرشار از يد و براي افراد مبتلا به مشکلات غده تيروئيد مفيد است. يد از مواد معدني ضروري براي ساخت هورمون‌هاي تيروئيد است و سلول هاي تيروئيدي تنها سلول‌هايي هستند که يد را جذب مي‌کنند.

سلامت کبد و درمان کبد چرب
اسفناج حاوي مقادير بالايي کربوهيدرات، آب و آنتي‌اکسيدان‌هايي است که براي سلامت کبد مفيد است، تحقيقات نشان داده که سبزيجات برگ سبز مانند اسفناج براي سم‌زدايي از کبد و درمان کبد چرب مفيد است.

درمان سرماخوردگي و آنفلونزا
اسفناج حاوي مقادير بالايي ويتامين A و ويتامين C است که باعث تقويت سيستم ايمني بدن شده و براي درمان بيماري‌هاي باکتريايي و ويروسي مانند سرماخوردگي و آنفلونزا مفيد است.

خواص اسفناج براي پوست و زيبايي
جوانسازي پوست صورت
ضد آفتاب طبيعي
جلوگيري از پيري زودرس
ترميم و روشن کننده پوست

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره