نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

بعد از خوردن یک حبه سیر خام چه اتفاقی برای سلامتی تان می افتد؟

منبع
بهداشت نيوز
بروزرسانی
بعد از خوردن یک حبه سیر خام چه اتفاقی برای سلامتی تان می افتد؟

بهداشت نيوز/ فوايد بيشمار خوردن سير براي سلامتي بدن را نمي‌توان انکار کرد و توصيه‌هاي فراواني براي خوردن سير در طب سنتي آمده است.
 
براي استفاده از خواص واقعي سير آن را خام بخوريم يا پخته؟
 سير يکي از محصولاتي است که به راحتي در دسترس همه قرار مي‌گيرد. حتي در تعطيلات! اما بهترين راه براي خوردن آن چگونه است؟ خام يا پخته؟ شايد شما پاسخ صحيح اين سوال را بدانيد براي همين اغلب سير خام مصرف مي‌کنيد.
ممکن است بعضي از افراد به مصرف سير خام علاقه نداشته باشند چرا که بوي تندي دارد، اما بايد بدانند سير خام داراي ارزش غذايي بيشتري نسبت به سير پخته و تفت داده شده است.

خوردن سير خام چه فايده‌اي دارد؟
چنانچه در بخش‌هاي قبلي و در مطلب خواص سير گفتيم بوي تيز و طعم تند سير خام ناشي از ترکيب آليسين در سير است، که با حرارت از بين مي‌رود؛ ترکيبي بسيار مهم که فوايد درماني قابل توجهي دارد به همين دليل فوايد سير خام بيش از فوايد سير پخته شده مي‌باشد.

البته تمام برتري خواص سير خام نسبت به سير پخته همين يک ماده نيست چراکه ويتامين C در سير با حرارت ممکن است کاهش يابد بنابراين ميزان اين ويتامين در سير خام بيش از سير پخته شده است پس با توجه به اين توضيحات توصيه مي‌شود از همه سبزيجات به ويژه سير به صورت خام استفاده شود.

چرا سير خام بخوريم؟
خوب، پاسخ سريع اين است که اين درماني ضد ويروسي قوي است و براي سرفه و ورم پستان خوب است؛ سير اغلب براي درمان مواردي که در ادامه اين بخش از سلامت نمناک گفته شده است توصيه مي‌شود که شامل:
سرماخوردگي و آنفولانزا
سرفه
گلو درد
ورم پستان
فشار خون بالا
کاهش سطح کلسترول بد
کشتن انگل‌ها
تنظيم قند خون
عفونت گوش
افزايش جريان صفرا
تحريک ايمني
ضد ميکروبي

آشنايي با روش اشتباه و روش صحيح خوردن سير خام
جويدن و قورت دادن: سير بسيار تند است و جويدن آن کار آساني نيست.
قورت دادن سير درسته: قورت دادن سير خام بسيار رايج است و مشکلات جويدن سير را ندارد، اما اين کار را نکنيد چرا که قورت دادن سير درسته خطراتي جدي در پي خواهد داشت.
سير را به شکل قرص خرد کرده و با آب بنوشيد از آنجا که سير خام کمي سخت هضم مي‌شود، از مقدار کوچک تري سير استفاده کنيد.
نکته: انتخاب نوشيدني با چربي در آن به کم کردن طعم کمک مي‌کند. يک اسموتي غليظ آب و شيک خوردن قرص‌هاي سير را خيلي آسان‌تر مي‌سازد.
معمولا کسي سير له شده را نمي‌خورد، اما براي عفونت‌هاي دهان يا گلو، گوش بسيار موثر است. سير کوچکي را بين دندان‌هاي آسياب خود قرار دهيد و به آرامي فشار دهيد. مجبور نيستيد آن را بجويد. خرد کردن، الايسين توليد مي‌کند و مواد ضد ميکروبي دارد. طعم کمي دارد، و شيره آن به طور اساسي از سمت گلو پايين مي‌رود. يک دقيقه آن را نگه داريد و بعد تف کنيد.

نان تست با سير:
سير را به خوبي خرد کنيد و ۲ قاشق چاي خوري کره آب شده و يا اضافه کنيد. روي نان تست بريزيد و يا پخش کنيد. ايده يک رستوران ايتاليايي است ممکن است مزه آن را دوست نداشته باشيد، اما يکي از راه‌هاي استفاده از سير خام است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره