خوراکیهایی که اعصاب و روانتان را بهم میریزد

باشگاه خبرنگاران/ در روزهايي که همه مردم با بيماري کرونا دست و پنجه نرم ميکنند و در تلاش هستند تا اين ويروس منحوس را شکست دهند و دوباره به زندگي بدون ماسک و مواد ضدعفوني کننده بازگردند، استرس و فشار رواني بيشتر شده است، فشارهاي رواني که دليلش ترس از ابتلاي عزيزان به بيماري کروناست.
هرکسي اين استرس و اضطراب خود را به گونهاي مشخص و خاص بروز ميدهد و گاهي باعث ميشود فرد تعادل خود را از دست بدهد و اختلال در زندگي عادي او به وجود بيايد و دست به کارهاي غيرعادي بزند. در اين دوران که فشار عصبي و عوامل استرسزا زياد شده است، مصرف برخي خوراکي ها موجب افزايش استرس و اضطراب مي شود که بايد از مصرف آنها خودداري کرد.
افرادي که به طور ثابت يا به صورت الگوي تکرارشونده با اختلالاتي مانند خشکي و زبري پوست، شکنندگي ناخن، بيخوابي يا بدخوابي، اسپاسم عضلاني کتف و ساق، بواسير، شقاق مقعد و خشکي مخاط رو به رو مي شوند، بايد در مصرف برخي مواد خوراکي احتياط کنند.
سرکه، آبغوره، ترشيهاي خانگي و بازاري، پنيرشور، خيارشور، آجيل شور، مصرف زياد نمک، مصرف بيرويه زنجبيل، خردل، فلفل سياه، سير، پيازتند، فلفل قرمز، شاهي، تره، پيازچه، سسهاي تند، خرماي خشک، عسل کهنه، چاي پررنگ، مصرف زياد کاکائو، شکلات تلخ، قهوه، ذرت بو داده، گوشتهاي صنعتي مانند کالباس و سوسيس، فلافل، غذاهاي سرخکرده، چيپس و پفک خوراکي ها و نوشيدنيهايي هستند که باعث افزايش استرس و اضطراب ميشوند.
بهتر است در اين شرايط کرونايي که فشار رواني و عصبي زندگيمان را تحت تاثير قرار داده است، علاوه بر رعايت بهداشت دست و استفاده از ماسک به رژيم غذايي مصرفي خودمان هم توجه کنيم.