۵ خوراکی خطرناک جهان را بشناسید!
باشگاه خبرنگاران/ بعضي از غذاها، خصوصا آن غذاهايي که کمتر شناخته شده هستند، در نگاه اول جذاب به نظر ميرسند اما همان خوراکيهاي جذاب ممکن است که شما را بکشند. برخي افراد اين غذاهاي خطرناک را در کابينت و يخچال نگهداري کرده و آنها را در برنامه روزانه غذايي خود جاي ميدهند.
تغذيه سالم يکي از مهمترين معيارها براي داشتن عمري طولاني و سلامت جسماني است، پس لازم است درباره خوراک خود تحقيق کنيد و شيوه صحيح خوردن آن را نيز ياد بگيريد. در ادامه تعدادي از اين غذاها را به شما معرفي ميکنيم.
خطرناک ترين خوراکيهاي دنيا را بشناسيد
هسته گيلاس
همه ما تا کنون گيلاس را به صورت خام و پخته مصرف کرده ايم، هرچه رنگ گيلاس پررنگ تر باشد نشانه بالا بودن آنتي اکسيدان هاي موجود در آن است. متخصصان تغذيه مدعي هستند که نبايد دانه، ساقه و برگ اين ميوه را مصرف کرد؛ چرا که داراي مقدار زيادي سم «سيانيد» است و سلامتي شما را به خطر خواهد انداخت.
فوگو (بادکنک ماهي)
مصرف بادکنک ماهي در آمريکا ممنوع بوده چرا که اين نوع ماهي به عنوان يکي از سميترين غذاهاي دنيا شناخته شده است حتي اگر به درستي هم پخته شود. در واقع محققان به اين نتيجه دست يافته اند که بادکنک ماهي ۱۲۰۰ برابر بيشتر از سيانيد کشنده بوده و تترو دوتوکسين يا ماده سمي موجود در ماهي بايد در زمان طبخ کاملا جدا شده تا باعث آلوده شدن گوشت نشود.
در ضمن اگر اندام بدن اين غذاي ژاپني به درستي جدا نشود، بعد از مصرف ممکن است باعث فلج شدن بدن انسان شود. حتي پخت اين ماهي در خانه باعث مرگ افراد ميشود. اجازه قانوني براي تهيه آن توسط کساني خواهد بود که دوره چند ساله براي تهيه آن را گذرانده باشند.
هات داگ
هات داگ يک غذاي سمي يا کشنده نيست، بلکه باعث بروز مشکلات خفگي خواهد شد که همين عامل خطرناک بودن آن را توصيف ميکند. طبق آمار کودکان زير سه سال بيشتر از بقيه افراد به اين معضل دچار خواهند شد؛ جالب است بدانيد که ميزان کالريهاي موجود در هات داگ به اندازهاي بالاست که باعث بروز مشکلات قلبي يا عروقي خواهد شد؛ بنابراين با مصرف هر يک عدد هات داگ بايد به اندازه ۳ ساعت پياده روي و يک ساعت دوچرخه سواري داشته باشيد تا سيستم ايمني بدن تان حفظ شود.
محققان به اين نتيجه دست يافته اند که کودکان با مصرف بيش از اندازه هات داگ به سرطان خون و لوسمي مبتلا خواهند شد. مصرف گوشتهاي فرآوري شده در کودکان يکي از عوامل بروز سرطان است. طبق تحقيقات يک اپيدميولوژيست در يک مجله تحقيقات سرطان کودکاني که بيش از ۱۲ عدد هات داگ در هر ماه مصرف کنند، ۹ برابر بيشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون قرار ميگيرند.
پنير غير پاستوريزه
پنيرهاي غير پاستوريزه بهترين بستر براي رشد و تکثير باکتريهاي مضر و بروز بيماريهاي ناشي از غذا شناخته شده اند که عرضه و مصرف آنها در کشورهاي آمريکايي ممنوع است؛ چرا که مصرف لبنيات غيرپاستوريزه با بروز بيماري هاي زيادي مانند بيماري هاي عفوني، گوارشي و بيماري هاي مشترک ميان انسان و دام از قبيل تب مالت همراه است و براي حفظ سلامت جسماني بايد از مصرف اينگونه خوراکي ها خودداري شود، در غير اينصورت با خطر افتادن سلامت جسماني بايد در انتطار از بين رفتن استخوان ها يا پير شدن مفاصل بود.
سيب زميني سبز
سولانين ماده سمي بوده که در سيب زميني خام و سيب زميني سبز موجود است و به راحتي باعث ايجاد بيماريهاي مختلفي خواهد شد که ميتواند سلامت بدن را با مشکلات متعدد مواجه کند؛ بنابراين در زمان استفاده از سيب زميني قسمتهاي سبز آنها را دور ريخته و براي مصرف حتما به خوبي سرخ کنيد تا سم موجود در آن دردسري برايتان ايجاد نکند.
در مصرف تمام مواد غذايي حد تناسب را رعايت کرده و به هيچ عنوان از مواد غذايي خطرناک و ناسالم استفاده نکنيد.