زردچوبه را با چه چیزهایی بخوریم فایده بیشتری دارد؟
نمناک/ ادويه زردچوبه که ادويه زرد طلايي هندوستان شناخته شده است براي سلامت جسم در سرتا سر جهان يک داروي شناخته شده است. با توجه به خواص قوي آن و بسياري از مزاياي بهداشتي آن ، جاي تعجب نيست که از آن به عنوان يک منبع غذايي فوق العاده نام برد چرا که فايده زردچوبه تنها در يک بخش به عنوان مثال تغذيه خلاصه نمي شود و در زيبايي و درمان هم موثر است.
زردچوبه حاوي کورکو مين يک ترکيب قدرتمندي مي باشد که ادويه را به رنگ زرد تبديل مي کند و تقريبا تمام خواص دارويي آن مي باشد. با توجه به تحقيق انجام شده توسط پايگاه داده کتابشانسي ملي مد لاين اين ادويه قدرتمند را مورد بررسي قرار داده اند و گفته شد که اين ادويه 600 مزاياي بالقوه دارد.
به همين دليل است که متخصصان سلامت و متخصصان تغذيه به شدت توصيه مي کنند که اين ادويه مفيد را به رژيم غذايي خود اضافه کنيد تا سلامت کلي شما را بهبود دهيد. با اين وجود ، قبل از اينکه از اين ادويه استفاده کنيد مطالب زير را بخوانيد.
همانطور که قبلا اشاره کرديم ، کورکوبين يک ترکيب فعال است که يکي از خواص شگفت انگيز زردچوبه مي باشد. با اين حال ، اين ترکيب به آساني قابل دسترس نمي باشد. به همين دليل شما بايد نحوه افزايش جذب آن توسط بدن را ياد بگيريد. علاوه بر اين نتايج مطالعات حيواني و باليني نشان مي دهد که غلظلت کورکوبين در ادرار ، بافت هاي محيطي و پلاسماي خون بدون توجه به دوز آن بسيار بي اهميت است.
فايده زردچوبه وقتي با نوعي ادويه ترکيب شود بيشتر مي شود
براي افزايش فوايد زردچوبه البته به صورت طبيعي توصيه مي شود که مطالب ادامه را بخوانيد.
زردچوبه و چربي هاي طبيعي : مواد مغذي محلول در چربي هاي طبيعي به بدن جذب مي شوند که آنها را براي آينده نگه مي دارند و در بدن ذخيره مي شوند. زردچوبه به گروهي از مواد محلول در چربي ها تعلق دارند به اين معني که شما بايد آنرا با چربي هاي سالم ترکيب کنيد تا جذب آن افزايش يابد.
زردچوبه و فلفل سياه : زردچوبه و فلفل سياه به خودي خود يک داروي طبيعي مي باشد و فلفل سياه به کمک پيرين همراه با ترکيب قدرتمند زردچوبه عملکرد زردچوبه در بدن کمک بسزايي مي کند.
پيشنهاد مي کنيم آنرا با روغن زيتون و روغن نارگيل مخلوط کنيد. به اين ترتيب کورکوبين زردچوبه به طور مستقيم در جريان خون از طريق سيستم لنفاوي جذب مي شود.
علاوه برا اين دکتر نيز گفت :اين بسيار مهم است زيرا کورکوبين کمتر در معرض آنزيم هاي متابوليسمي قرار دارد و در خرم آزاد باقي مي ماند و اجازه مي دهد در بدن بيشتر بماند.
با توجه به تحقيقات ، ممکن است که گرما 12 برابر حلاليت کورکوبين را افزايش دهد که مي تواند زيست پذيري آنرا در بدن افزايش دهد.
طبق گفته دکتر سوقومار ماده موثر و مهم داخل زردچوبه که کورکوبين مي باشد . علي رغم قدرت آن بدون کمک بدن به راحتي جذب بدن نمي شود . توصيه مي شود در غذاهايتان نصف قاشق چايخوري استفاده کنيد.