دو سرطان خطرناک که خوردن هویج راهشان را سد میکند
باشگاه خبرنگاران/ دانشمندان دريافته اند که خوردن هويج به طور منظم مانع از رشد و تشديد بيماريهاي خطرناکي مانند سرطان شده و طول عمر انسان را افزايش ميدهد.
دانشمندان تاکيد کرده اند براساس تحقيقات انجام شده بر روي حيوانات آزمايشگاهي، هويج مانع از تشديد سرطان پروستات، دستگاه گوارش و سرطان ريه ميشود.
اين دانشمندان ميگويند که هويج سرشار از کاروتن، آهن، فسفر، پتاسيم، منيزيم، روي، يد و ويتامينهاي B، C، E، K است و افزودن آن به رژيم غذائي ميتواند موجب افزايش طول عمر و عدم ابتلا به بيماريهاي مزمن شود.