چرا باید صبحانه کاکائو بخوریم و تاثیر آن بر بدن چیست؟
دينو/ با شنيدن کلمه “کاکائو”، ممکن است به شکلات فکر کنيد. کاکائو، داراي ويتامين زيادي بوده و حاوي مواد معدني و فلاونوئيد ها است. کاکائو خام طعم تلخي دارد اما سرشار از آنتي اکسيدان، فيبر، منيزيم، مس، فسفر، آهن، روي و ديگر موارد اين چنيني است. در نتيجه از آنجا که بسياري از افراد دچار کمبود منيزيم هستند و اين ماده معدني بخشي از تقريباً 300 واکنش آنزيمي در بدن ايجاد مي کند، بهتر است کاکائو بيشتر مصرف کنيد. در ادامه جزييات بيشتر را در رابطه با مصرف کاکائو در اختيارتان قرار خواهيم داد و به تاثير آن در بدن خواهيم پرداخت.
کاکائو يک غذاي فوق العاده است که داراي اجزاي سالم مانند فلاونوئيدها و ساير خواص ضدالتهابي است. کاکائو از همان گياه کاکائو تهيه مي شود. در واقع کاکائو از دانه هايي تهيه مي شود که به طور طبيعي تخمير، بو داده و آسياب مي شوند تا به خمير يا پودر تبديل شود. از طرف ديگر، کاکائو و شکلات با مواد نگهدارنده، قندها و ساير مواد مصنوعي ترکيب شده و در حرارت زياد فرآوري مي شوند. اين فرآيندها اغلب مي توانند فوايد طبيعي کاکائو را از بين ببرند، بنابراين وقتي کاکائو را به صبحانه خود اضافه مي کنيد، مطمئن شويد که کاکائو فرآوري نشده است. در نتيجه کاکائويي که به شکل هاي مختلف در بازار يافت مي شود، فرآوري شده بوده و خواص يک کاکائوي طبيعي را نخواهد داشت.از آنجايي که صبحانه انرژي شما را براي روز تأمين مي کند، در نتيجه بايد به دنبال مواد مغذي و انرژي بخشي باشيد. يک روش ساده براي افزودن کاکائو به روتين صبحانه، تهيه اسموتي با توت هاي يخ زده، اسفناج، شير موز، و نوشيدني ها است. از سوي ديگر پودر کاکائو مي تواند يک وعده غذايي آسان و راحت را به شما ارائه دهد و سيرکننده و مغذي باشد. اگر وقت بيشتري داريد، مي توانيد يک ظرف پنکيک کاکائويي درست کنيد و براي صبحانه ميل کنيد. همچنين مي توانيد براي مصرف کاکائو در صبح از لاته گرم با کاکائو به همراه شير بنوشيد و لذت ببريد.
کاکائو براي مبتلايان ديابت بسيار مفيد است و همچنين توانايي کنترل قند خون را دارد. در واقع از آنجا که به کاکائوي طبيعي و خالص، قند اضافه نشده در نتيجه قند خون را در اول صبح افزايش نخواهد داد و بر خلاف بسياري از غلات هاي شيرين، يک انتخاب خوب براي صبحگاه است.