خواص شگفتانگیز غذایی که ظاهری چندش آور دارد
باشگاه خبرنگاران/ فرزانه خدايي منش، متخصص تغذيه اظهار کرد: پاي مرغ به دليل داشتن خواص مغذي متعددي که دارد، موجب تقويت سيستم ايمني بدن ميشود.
او افزود: از جمله مواد مغذي موجود در پاي مرغ ميتوان به مس، منيزيم، فسفر، کلسيم و روي اشاره کرد، وجود اين مواد معدني براي مقابله بدن با انواع بيماريها مفيد و ضروري است. قرار دادن اين محصول پروتئيني در رژيم غذايي روزانه به ثبات ايمني بدن و تسريع در خوب شدن زخمها کمک ميکند.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: کلاژن موجود در پاي مرغ به بازسازي و بهبود زخمهاي پوست کمک ميکند و جلوي صدمات وارده به پوست را ميگيرد و براي انعطاف پذيري پوست نيز بسيار مفيد است، همچنين باعث سلامت لثهها ميشود.
خدايي منش گفت: از ديگر خواص شگفت انگيز پاي مرغ ميتوان به جلوگيري از پيري زودرس پوست و چروک شدن آن و جوان ماندن هر چه بيشتر و بهتر پوست اشاره کرد.
اين متخصص تغذيه تاکيد کرد: جوش خوردن استخوانهاي شکسته و آسيب ديده و ترميم مفاصلي که دچار آسيب شدهاند نيز از ديگر اثرات مصرف پاي مرغ در رژيم غذايي روزانه است، اين غذا علي رغم ظاهر ناخوشايندي که دارد سرشار از پروتئين، غضروف، کلسيم و کلاژن است.
او اضافه کرد: مصرف پاي مرغ باعث کاهش فشار خون شده و به دليل پتاسيمي که دارد، موجب تنظيم فشار خون افراد ميشود.
اين متخصص تغذيه يادآوري کرد: بهبود عملکرد دستگاه گوارش و از بين بردن مشکلات گوارشي از ديگر فوايد پاي مرغ محسوب ميشود. بيشترين مواد مغذي پاي مرغ کلسيم و کلاژن است که در سلامت، رشد و محکم بودن ناخنها تاثير به سزايي دارد.
او گفت: پاي مرغ در لطافت پوست نقش قابل توجهي دارد و مصرف آن از پوسته پوسته شدن و خشکي پوست جلوگيري خواهد کرد. يکي از اسيد آمينههاي موجود در پاي مرغ آرژينين است که موجب کاهش ميزان استرس افراد و به آرامش رسيدن آنها ميشود.
خدايي منش بيان کرد: مصرف پاي مرغ باعث حفظ تعادل هورموني بدن افراد ميشود و به دليل دارا بودن کلسيم در درمان روماتيسم و ساير دردهاي مربوط به مفاصل مفيد است.