با این خوراکی ها سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید
بهداشت نيوز/کارشناس تغذيه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: يکي از راه هاي تقويت و افزايش سيستم ايمني افراد در کنار رعايت موازين بهداشتي، داشتن رژيم غذايي سالم است.
آذر مختاري در گفتگوي تلفني با برنامه راديويي موج جوان از صداي شبکه آفتاب، بيان کرد: بايد با کسب آگاهي از افراد متخصص يک رژيم غذايي صحيح و متعادل را رعايت و سيستم ايمني بدن را تقويت نماييم.
وي خاطرنشان کرد: بدن براي ادامه حيات و انجام عملکرد صحيح خود نياز به مواد مغذي دارد و مواد مغذي شامل ميکرو و ماکرو نوترينت ها مي باشد.کارشناس تغذيه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي اراک افزود: پروتئينها، چربي ها و کربوهيدرات ها در دسته ماکرونوترينت ها و ميکرونوترينت ها، شامل ويتامين ها و مينرال ها هستند که از طريق سيستم ايمني، عملکرد سلول هاي درماني را بهبود مي بخشند.وي تاکيد کرد: سبد غذايي روزانه ما بايد شامل تمام گروه هاي غذايي در حد اعتدال باشد و نبايد افراط و تفريط صورت بگيرد، بسياري از مواد غذايي با دارا بودن خاصيت آنتي اکسيداني همواره در پيشگيري از بروز بسياري از بيماريها موثر بوده اند، اما اين به معني نبوده که در استفاده از آنها زياده روي شود.مختاري، مصرف پروتئين ها را توصيه کرد و گفت: در حال حاضر استفاده از پروتئين هاي حيواني و گياهي بسيار مفيد بوده و استفاده از حبوبات، غلات، گوشت پخته، تخم مرغ پخته و لبنيات مفيد مي باشد؛ همچنين بهتر است که ميوه ها و سبزيجات به صورت تازه مصرف شوند.
کارشناس تغذيه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي اراک در پايان گفت: نقش تغذيه در پيشگيري از بيماري کرونا و تسريع روند بهبودي مبتلايان بسيار مفيد بوده چرا که در حال حاضر درمان قطعي براي کرونا ويروس در جهان وجود ندارد.