آب گوجه فرنگی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد
باشگاه خبرنگاران/ به نقل از اسپوتنيک، پرتال "راي اليوم" با استناد به مطالعه دانشمندان دانشگاه پزشکي و دندانپزشکي توکيو نوشت که نوشيدن آب گوجه فرنگي ميتواند فشار خون را کاهش داده و خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي را کاهش دهد.
در آزمايش دانشگاه توکيو ۱۸۴ مرد و ۲۹۷ زن شرکت کرده و متخصصان از آنها خواستند تا به مدت يک سال آب گوجه فرنگي بدون نمک را به مقدار نامحدود بنوشند. در نتيجه اين آزمايش، فشار خون ۹۴ داوطلب مبتلا به اين عارضه به طور قابل توجهي کاهش پيدا کرد. ۱۲۵ بيمار هم با اين روش ميزان ليپوپروتئين کمچگالي (کلسترول بد) خود را کاهش دادند.
در اين تحقيق آمده تا آنجا که ميدانيم، کار ما اولين مطالعه بررسي اثر خوردن گوجه فرنگي يا محصولات گوجه فرنگي بر خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي در طول سال و در طيف سني گسترده است.