چند توصیه برای افرادی که نمیتوانند ورزش کنند
ايسنا/ براي حفظ سلامت قلب ضرورت دارد بدن از تناسب لازم برخوردار باشد و به همين دليل انجام حرکات ورزشي حائز اهميت است.
در زندگي امروزي، بيشتر افراد به بيماريهاي قلبي دچار يا در معرض خطر ابتلا هستند و در چنين شرايطي آگاهي افراد از نوع نوشيدنيها و خوراکيهايي که مصرف ميکنند و تاثير آنها بر سلامتي امري ضروريست.براي افرادي که نسبت به تناسب اندام خود نگراني دارند و به دنبال حفظ سلامت قلب هستند اما به دلايلي مثلا برخي عارضههاي جسمي قادر به ورزش کردن نيستند، اعمال چند تغيير در سبک زندگي و رژيم غذايي مي تواند به حفظ سلامت قلب آنان کمک کند. سايت pledgetimes به برخي از اين تغييرات مفيد براي سلامت قلب اشاره کرده است.
مصرف ميزان بيشتري از مواد غذايي حاوي امگا-۳
اسيدهاي چرب امگا-۳ از چربيهاي سالم براي قلب به حساب مي آيند که سلامت قلب را حفظ مي کنند. مصرف چنين مواد غذايي سطح تري گليسيريد در بدن را کاهش داده و سلامت قلب را حفظ مي کند. ماهي سالمون، دانه هاي کتان، گردو و دانههاي آفتابگردان از بهترين خوراکيهاي حاوي امگا-۳ به حساب ميآيند.
کاهش مصرف مواد غذايي چرب
مصرف مواد غذايي چرب سطح کلسترول در بدن را افزايش داده که موجب بروز بيماري هاي قلبي از قبيل حمله قلبي، نارسايي قلبي و بيماريهايي همچون سکته مغزي مي شود. در اين شرايط لازم است مصرف مواد غذايي چرب را کاهش داد. سيب زميني سرخ کرده و غذاهاي فراوري شده همچون پيتزا، همبرگر از جمله مواد غذايي چرب هستند که به طور متداول مصرف ميشوند.
مصرف ميزان بيشتري از ميوه ها و سبزيجات
براي حفظ سلامت قلب مصرف ميزان بيشتري از مواد غذايي طبيعي و سالم توصيه مي شود. گنجاندن انواع ميوه و سبزيجات تازه و سالم به رژيم غذايي توصيه مي شود چرا که حاوي انواع آنتي اکسيدانهاست و مصرف آنها به حفظ بدن در برابر انواع بيماريها کمک ميکند.
خودداري از استعمال سيگار و مواد الکلي
استعمال سيگار و مصرف مواد الکلي تاثير منفي بر سلامتي دارند چرا که احتمال ابتلاي فرد به انواع بيماريها را افزايش ميدهند. همچنين مصرف اين دو ماده با افزايش خطر حمله قلبي و ديگر بيماريهاي قلبي عروقي همراه است.