مضرات و فواید گردو که از آنها بی خبرید
باشگاه خبرنگاران/ اولگا کوربووا متخصص تغذيه روسيه در خصوص مصرف گردو بيش از اندازه گفت: درخت اين ميوه مفيد ميتواند به ۲۵ متر ارتفاع و ۴۰۰ سال عمر کند، امروزه در قفقاز، آسياي ميانه و مديترانه گردو کشت ميشوند و يونانيها گردو را به عنوان آجيل "سلطنتي" ميناميدند، زيرا اين ميوه ارزش بالايي بسياري دارد و معمولا آن را به قيمت زيادي به فروش مي رسانند.
همچنين در گذشته اجداد ما از رنگهاي گردو براي ايجاد رنگ موهايي با تناژ قرمز يا قهوهاي استفاده ميکردند.
اگر مشکل خواب و استراحت داريد اين خوراکي ميتواند به عنوان غذاي کمکي در کنار شام قرار گيرد و با ملاتونين غني در خود هورموني را که به خوابيدن و برخواستن به شما کمک ميکند ترشح کند.
گردو علاوه بر فوايد بسيار ميتواند مضر نيز باشد، زيرا اين محصول براي افراد ريسک پذير مي تواند ايجاد آلرژي نسبتاً قوي داشته باشد، بنابراين مصرف اين مواد غذايي بايد و به تدريج در رژيم غذايي باشد تا واکنش بدن را کنترل کند.
افراديکه با بيماريهاي التهابي مزمن دستگاه گوارش دست و پنجه نرم مي کنند بايد توجه داشته باشند که نسبت به مصرف گردو احتياط کنند زيرا چربي هستههاي گردو مي تواند فشار مضاعفي را بر روي کبد، لوزالمعده و همچنين ساير اندامهاي دستگاه گوارش وارد کند.
گردو و فندق از آن دسته از آجيل هاي سرشار از اسيدهاي امگا ۳، ويتامين E بوده که داراي خواص آنتي اکسيدان بالا و همچنين منيزيم و فيبر است، لذا به همه افراد جامعه توصيه مي شود از مغز فندق شش تا هفت مغز و از مغز گردو سه عدد در طول سه روز در هفته استفاده کنند.