برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین هابرگزیده
دیدنی-خواندنی

حیواناتی که زنده خورده می‌شوند!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
حیواناتی که زنده خورده می‌شوند!
برترين ها/ آدم‌ها دو دسته اند؛ دسته‌اي که دوست دارند به چيز‌هايي که با آن آشنا هستند بچسبند، همان غذا‌هاي هميشگي را از همان جا‌هاي هميشگي سفارش دهند و دسته‌اي ديگر که عاشق ماجراجويي و امتحان کردن چيز‌ها و غذا‌هاي جديد هستند. گاهي اوقات اين ماجراجويي به چيز‌هاي عجيب و ترسناکي ختم مي‌شود. در اين مطلب حيوانات زنده‌اي را در بشقاب برخي از اين افراد مشاهده مي‌کنيد که قرار است خورده شوند: سان ژي ار (San Zhi Er) بيشتر ما وقتي موشي در رستوران ببينيم سريع مي‌دويم و با مرکز بهداشت تماس مي‌گيريم، اما برخي افراد نسبت به موش درون رستوران اين احساس را ندارند. اصلا آن‌ها دقيقا به خاطر همين موش‌ها به رستوران رفته اند. اگرچه اين يک غذاي معمولي نيست، اما برخي از ساکنان استان گواندونگ (Guangdong) چين از خوردن بچه موش‌ها لذت مي‌برند. «سان ژي ار» به معناي «سه جيغ» غذايي است که بچه موش‌ها را زنده زنده و همراه با سس ميل مي‌کنند. دليل نامگذاري اين غذا سه جيغ بچه موش‌ها در اين غذاست: اولين جيغ وقتي گرفته مي‌شوند، دومين جيغ وقتي در سس قرار داده مي‌شوند و سومين جيغ وقتي هنگام خوردن گاز گرفته مي‌شوند. سوپ ماهي زنده اگر بچه موش دوست نداريد نگران نباشيد. حيوانات ديگري هم هستند که مي‌توانيد به آن‌ها سس بزنيد و زنده زنده بخوريد. گزينه ديگر که آسانتر هم تهيه مي‌شود و براي مناسبت‌هاي خاص بهتر است يک سطل ماهي زنده و يک کاسه سوپ است. اين روش سال گذشته جنجال به پا کرد، زماني که ويدئويي از جنوب چين منتشر شد که در آن چند نفر در کنار يک کاسه سوپ نشسته بودند و با استفاده از چاپستيک يک ماهي زنده را از سطل در مي‌آوردند و داخل سوپ مي‌انداختند و مي‌خوردند. ميمون ممکن است به ميمون به چشم يک منبع غذايي نگاه نکنيد، اما براي بسياري از افراد جهان، خوردن ميمون مثل خوردن مرغ عادي است. بيشتر اين افراد مثل کساني که در جنگل‌هاي آمازون زندگي مي‌کنند، در جوامع جنگل زندگي مي‌کنند و ميمون مثل هر حيوان ديگري برايشان عادي است. اما حتي اگر خوردن ميمون به نظرتان مشکلي نداشته باشد قطعا با خوردن ميمون زنده مشکل داريد. ماکاک‌ها که نوعي ميمون رايج در کامبوج هستند و کمترين سطح حفاظتي و نگراني را دارند يکي از حيواناتي هستند که زنده خورده مي‌شوند. اما وحشتناک‌ترين بخش ماجرا اين است که مغز آن‌ها را در حالي که حيوان هنوز زنده است از جمجمه خارج کرده و مي‌خورند. مغز اين ميمون يکي از غذا‌هاي کامبوجي است که هرچه تازه‌تر باشد بهتر است. به همين دليل آن‌ها را مي‌بندند يا به آن‌ها مخدر تزريق مي‌کنند و سپس قسمت بالاي سرشان را مي‌برند. آن‌ها ميمون را زير ميز مخصوص خوردن سر ميمون که سوراخ شده قرار مي‌دهند و سر ميمون به عنوان کاسه‌اي از مغز ميمون عمل مي‌کند. علاوه بر اين که اين روش تازه بودن آن را تضمين مي‌کند، آن‌ها معتقدند که ترس باعث مي‌شود گوشت حيوان طعم بهتري داشته باشد. ميگو انواع مختلف ميگوي زنده يکي ديگر از غذا‌هايي است که مي‌توانيد در ژاپن، چين و بخش‌هايي از آمريکا سفارش دهيد. اين غذا بعد از بريدن سر ميگو مستقيما و در حاليکه بدن و سر آن هنوز حرکت مي‌کنند خورده مي‌شوند. سپس دوباره سر‌ها را به آشپزخانه مي‌برند و اين بار سرخ مي‌کنند و دوباره مي‌خورند. ساشيمي خرچنگ باوجود همه شواهدي که از تنوع غذا‌هاي بي رحمانه در سراسر جهان ديديم، خرچنگ يکي از مشهورترين غذا‌هاي بحث برانگيز در جوامع غربي باقي مانده است. ساشيمي يکي از غذا‌هاي ژاپني است که در آن گوشت يا ماهي تا حد امکان تازه، به قطعات نازک بريده شده، خام و در حالي که هنوز حرکت مي‌کند خورده مي‌شود. سوسک با رشد سريع جمعيت جهان ممکن است مجبور شويم به خوردن حشرات روي بياوريم تا نياز‌هاي غذايي خود را برطرف کنيم. در حال حاضر انواع خاصي از حشرات در برخي کشور‌ها يک ميان وعده معمولي به حساب مي‌آيند. اما در حالي که حشرات پخته شده ممکن است براي برخي افراد منبع خوب پروتئين به حساب بيايند، براي برخي ديگر خوردن سوسک‌هاي زنده منبع خوبي از مار پيتون به حساب مي‌آيد. در سال ۲۰۱۲ بيش از ۳۰ نفر در مسابقه خوردن سوسک در فلوريدا شرکت کردند و به برنده مسابقه يک مار پيتون جايزه داده شد. متاسفانه اين رقابت خوب پيش نرفت، زيرا يک شرکت کننده ۳۲ ساله که ده‌ها سوسک خورده بود جان خود را از دست داد. خفاش روباه پرنده ماريانا گونه‌اي از خفاش ميوه خوار است که در جزاير ماريانا يافت مي‌شود. اگرچه زماني تعداد آن به ۶۰هزار عدد مي‌رسيد، اما جمعيت آن‌ها بعد از چندين دهه شکار توسط انسان‌ها به چند صد عدد کاهش يافته است. هزاران خفاشي که در اين جزيره زندگي مي‌کردند منبع غذاي مناسبي براي انسان‌ها و حيوانات به شمار مي‌رفتند. معمولا آن‌ها را در موقعيت‌هاي خاص سرو مي‌کردند. در يکي از اين غذاها، خفاش شسته و سپس در يک ظرف آبجوش انداخته مي‌شد. سپس در يک کاسه شير نارگيل انداخته و همه قسمت هايش به جز استخوان و دندان‌ها خورده مي‌شد. اما برخلاف بيشتر غذا‌هاي اين مطلب، اين غذا ممکن است واقعا کشنده باشد. بعد از جنگ جهاني دوم دانشمندان متوجه شدند که شمار زيادي از ساکنان گوآم به علت بيماري مرموزي جان خود را از دست مي‌دهند. اکنون مي‌دانيم که بين يک چهارم تا يک سوم از کساني که مردند به دليل بيماري ناشي از مصرف خفاش بوده است. خفاش‌ها عمدتا از دانه‌هاي سيکاد تغذيه مي‌کنند که حاوي مقدار زيادي از سموم خطرناک هستند و اگر در بلندمدت مصرف شوند موجب بيماري ALS در انسان مي‌شوند. مارماهي «ريموند بلنک» سرآشپز فرانسوي است که برخي از بهترين رستوران‌هاي بريتانيا را اداره مي‌کند. همان طور که از سرآشپزي با اين اعتبار انتظار داريد، بلنک به سراسر جهان سفر کرده و همه نوع غذا‌هاي عجيب و کمياب را امتحان کرده است. از ميان همه آن ها، او مي‌گويد عجيب‌ترين غذايي که تا به حال خورده يک کاسه مارماهي زنده بوده است. کاسه در وسط ميز قرار داده شده و مارماهي‌ها از آن بيرون مي‌پريده اند. بايد آن‌ها را کامل قورت دهيد طوري که لوليدن آن‌ها را هنگام پايين رفتن از گلو حس مي‌کنيد. کبرا همان طور که براي خوردن خرچنگ مي‌توانيد خرچنگ موردنظرتان را خودتان انتخاب کنيد. در ويتنام هم مي‌توانيد تجربه مشابهي داشته باشيد و از قفس مار‌هاي خشمگين، مار کبراي مورد علاقه تان را انتخاب کنيد. وقتي مارتان را انتخاب کرديد سرآشپز آن را مي‌گيرد و روي زمين مي‌اندازد. آن‌ها معمولا با تکان دادن قفس يا سيخونک زدن به مار آن را عصباني هم مي‌کنند. احتمالا اين کار را به اين خاطر انجام مي‌دهند که قلب مار سريعتر بزند و بتوانيد تجربه واضح تري از خوردن مار زنده داشته باشيد. سپس مار از وسط نصف شده و بالاي يک ليوان نيمه پر نگه داشته مي‌شود تا همه خونش داخل ليوان بريزد. سپس قلب مار که هنوز مي‌زند درآورده و داخل همان نوشيدني انداخته مي‌شود. زهرابه يا صفراي مار را نيز داخل ليوان ديگري مي‌ريزند. ابتدا ليوان اول در حالي که قلب هنوز مي‌زند را مي‌خورند و به دنبالش ليوان دوم و سپس غذايي که از گوشت مار به شکل خوراک يا سوپ تهيه شده را مي‌خورند. کرم ويچتي (Witchetty) کرم‌هاي ويچتي لارو‌هاي بومي استراليا هستند و قرن هاست که جزئي از رژيم غذايي بوميان به شمار مي‌آيند. آن‌ها سرشار از پروتئين، مواد مغذي و ويتامين هستند؛ بنابراين يکي از بهترين مناع غذايي به حساب مي‌آيند. طول ويچتي‌ها به ۱۲ سانتيمتر مي‌رسد و معمولا زنده خورده مي‌شوند. طعم آن‌ها شبيه بادام و چسبنده هستند. ويچتي‌ها را کباب هم مي‌کنند که در اين صورت طعم مرغ و تخم مرغ سرخ شده را دارد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره