موزهای که بر پایه یک ایده بد شکل گرفت

باشگاه خبرنگاران/ يکي از موزههاي اتريش با نمايش بيمعناترين ايدهها باعث رونق گردشگري يک دهکده کوچک شده است.
ايدههاي بد نيز اگر به خوبي عملي شوند، نتيجه موفقي خواهند داشت و اين امر در يکي از موزههاي اتريش مشهود است.
همه ساله هزاران نفر از سراسر دنيا به دهکده کوچک هرنباومگارتن ميروند تا از موزهاي به نام موزه چرنديات يا کانون خزعبلات بازديد کنند و لحظاتي هر چند کوتاه را در يک محيط طنزآلود بگذرانند.
موزه چرنديات به ادعاي مؤسسانش در نوع خود منحصر به فرد است. اين موزه پس از برپايي اولين نمايشگاه اختراعات ناکام کشور اتريش که در سال ۱۹۸۴ برگزار شد، تأسيس شد.
در اصل ۴ دوست پس از ديدن موفقيت غيرمنتظره نمايشگاه اختراعات ناکام تصميم گرفتند که اختراعات به ظاهر بيمعني خود را در قالب يک موزه متفاوت در معرض ديد عموم قرار بدهند.
اين موزه باعث شد که دهکده کوچک Herrnbaumgarten هرنباومگارتن (شهري در منطقه ميستلباخ در اتريش) با حدود ۹۷۰ نفر ساکن، در مرکز توجه ۵ هزار نفر گردشگر در طول سال قرار بگيرد.
مؤسسان موزه چرنديات پس از تأسيس موزه چرنديات رويدادهاي پوچ و بدون معنايي چون جشنواره ترسوها را برگزار کردند و نتايج هر کدام از اين رويدادها را به آثار موجود در موزه چرنديات افزودند.
از آثار موجود در موزه چرنديات ميتوان به بشقاب سوپي اشاره کرد که با وجود يک محفظه به شما کمک ميکند، باقيمانده غذا را با احتياط از داخل بشقاب تخليه کنيد.
برخي از آثار موجود در موزه چرنديات از جمله سه چرخهاي که براي دوقلوها ساخته شده و اثري با نام سفر اسپاگتي، در عين بيمعنا بودن پيامي براي مخاطب دارند و در حقيقت انتقادي لطيف به جامعه مصرفکننده مدرن هستند.