نماد آخرین خبر

لحظه شکار سگ خانگی توسط پلنگ در هند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی

باشگاه خبرنگاران/ يکي از مواردي که اغلب در کشور هند ديده مي‌شود هجوم حيوانات وحشي مانند پلنگ يا ببر به مناطق مسکوني و حمله آن‌ها به انسان يا حيوانات اهلي است. در حالي که حدود دو هفته پيش ورود ناگهاني پلنگ به داخل يک منزل مسکوني و کشتن سگ خانگي در منطقه «ناينيتال» خبرساز شده بود به تازگي نيز وقوع اتفاقي مشابه در منطقه «بهاتاکوفار» هند خبرساز شده است.

در اين حادثه يک پلنگ پس از ورود به حياط يک خانه مسکوني  سگ خانگي را کشت  و سپس لاشه اين حيوان را به محوطه قبرستان محلي منتقل کرد. در ويدئويي که توسط يکي از شاهدان عيني و از داخل ساختمان قبرستان تهيه شده لحظه انتقال سگ توسط اين پلنگ به داخل حياط قبرستان را نشان مي‌دهد. در اين ويدئو اين پلنگ سگ را که ظاهرا پس از مورد حمله قرارگرفتن کشته شده است روي زمين کشيده و به مکاني امن منتقل مي‌کند.

حدود دو هفته پيش نيز يک پلنگ پس از ورود به داخل خانه مسکوني در هند به سگ خانگي حمله‌ور شده و اين حيوان را از پاي در آورد. يکي از اعضاي خانواده صاحب اين سگ که از نزديک شاهد اين اتفاق بود به خبرنگاران گفته بود که پيش از آنکه بتواند کاري انجام دهد پلنگ به سگ آن‌ها حمله‌ور شده و آن را از کشته است. او ضمن هشدار به مسئولان محلي گفته بود اگر چاره‌اي براي اين معضل انديشه نشود به زودي آن‌ها به انسان‌ها نيز حمله ور خواهند شد.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar