نماد آخرین خبر

موزه‌ای که به باد‌ها تکیه می‌زند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
موزه‌ای که به باد‌ها تکیه می‌زند

باشگاه خبرنگاران/ موزه‌ها ديروز، امروز و فرداي تاريخ بشر را به اشکال مختلف به يکديگر پيوند مي‌دهند. برخي از اين مراکز فرهنگي و هنري علاوه بر جذابيت‌هاي بالقوه خود، از نظر ظاهري نيز ويژگي‌هاي منحصر به فرد و چشم‌نوازي دارند.

نماي اين موزه‌ها چنان با قوانين زيبايي شناسانه مطابقت دارند که نمي‌توان منکر ظرافت ظاهري آنها شد. يکي از اين موزه‌هاي زيبا در شهر پاريس قرار گرفته است.

ساختمان بنياد لوئيز ويتون که در پاريس قرار گرفته است و از سال ۲۰۰۶ ساخته شد، يک موزه هنري و مرکز فرهنگي است. اين موزه در اکتبر سال ۲۰۱۴ افتتاح شد. هزينه واقعي اين موزه که در ابتدا ۱۰۰ ميليون يورو پيش بيني شده بود، براساس آنچه که در سال ۲۰۱۷ مشخص شد تقريباً هشت برابر هزينه پيش بيني شده بود.

موزه‌اي که به باد‌ها تکيه مي‌زند+تصاوير

موزه‌اي که به باد‌ها تکيه مي‌زند+تصاوير


نماي ساختمان فونداسيون لوئيز ويتون شکل بادبان‌هاي افراشته يک قايق را تداعي مي‌کنند. اين بادبان‌ها از ۳۵۸۴ صفحه شيشه‌اي روکش شده ساخته شده اند و هر کدام از آن‌ها متناسب با شکل‌هاي ترسيم شده معمارشان در جاي خود قرار گرفته‌اند.

براساس اطلاعات موجود بيش از ۴۰۰ نفر در طراحي و شکل‌گيري ساختمان فونداسيون لوئيز ويتون مشارکت داشته‌اند.


موزه‌اي که به باد‌ها تکيه مي‌زند+تصاوير

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره