نان سنگک به عنوان یکی از نان های مناسب برای استفاده شهروندان معرفی شده است، اما در مواقعی سبوس گیری آن بیش از حد مجاز است و شاهد تخلف بی سروصدای برخی نانوایی های سنگک پز هستیم.
مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: میزان سبوس گیری استاندارد آرد سنگک برای پخت نان باید 7 تا 10 درصد باشد اما برخی نانوایی هایی که نان سنگک می پزند میزان سبوس آرد آن را تا 15درصد می گیرند و با وجود این که سبوس گیری بالا موجب می‌شود نان قدری شفاف تر شود اما کیفیت لازم را ندارد.
دکتر«براتی زاده» افزود: برخی از نانوایی های آزاد پز، از آرد «نول» برای پخت این نان ها استفاده می کنند که تاکنون برخوردی با آن ها نشده است. وی بیان کرد: کیفیت نان سنگک به میزان سبوس استفاده شده در آن بستگی دارد، اما متاسفانه این نان به روش نامناسبی پخته می شود.وی تصریح کرد: چند سالی است که درگیر این موضوع هستیم و امیدواریم متولیان مربوطه رسیدگی به این موضوع را فراموش نکنند.

همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar