فارس/ مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از برداشت 80 هزار تن سیر از سطح مزارع شهرستان طارم خبر داد و گفت: سیر طارم تا چند روز آینده وارد بازار می‌شود.
عبداالله جعفری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرستان طارم در شمال استان زنجان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید کننده سیر در کشورمان مطرح است، اظهار کرد: سیر تولیدی در این شهرستان به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند که نقش معجزه آسایی در سلامت انسان و پیشگیری از انواع بیماری‌های قلبی و عروقی و عفونت‌ها دارد، به دلیل شرایط اقلیمی مطلوب منطقه از کیفیت، طعم و عطر بسیار عالی برخوردار است.
وی از آغاز برداشت محصول سیر تا چند روز آینده در شهرستان طارم خبر داد و گفت: سیر صورتی، سیر قرمز و آذرشهر عمده ارقام سیر تولیدی در این شهرستان است.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان سطح زیر کشت سیر در شهرستان طارم را یک هزار و 900 هکتار اعلام و خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، کشاورزان طارمی امسال از 10 اردیبهشت ماه، کار برداشت بالغ بر 80 هزار تن سیر از سطح مزارع خود را آغاز می‌کنند.
جعفری با بیان اینکه سیر طارم به دلیل کیفیت مطلوب مشتریان ثابت خود را دارد، ابراز کرد: همه ساله بخش قابل توجهی از سیر تولیدی شهرستان طارم افزون بر مصرف داخلی، به کشورهای مختلف از جمله روسیه، آذربایجان و همچنین کشور‌های حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به درج اطلاعات مربوط به تولید کنندگان عمده سیر طارم در پورتال این سازمان به آدرس http://agrizanjan.ir بیان کرد: با توجه به عرضه سیر طارم تا چند روز آینده در بازار، سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان آمادگی دارد زمینه لازم برای تامین نیاز تجار، صادر کنندگان و صنایع غذایی و فرآوری در سراسر کشور را فراهم کند.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در آی گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar