آخرین خبر/ معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت درتولید 250 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی واحدهای صنعتی و سنتی شتر در استان تولید شد.

آقای مدرسی تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار نفر اعلام کرد.

وی با بیان اینکه گوشت شتر تولید شده مازاد بر نیاز استان به استانهای همجوار ارسال می شود، گفت: شتر بیشتر به صورت دام زنده به استانهای همجوار فروخته می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان با تأکید بر اینکه کشتارگاه اختصاصی شتر در استان وجود ندارد، افزود: این استان با توجه به جمعیت شتر نیازمند احداث کشتارگاه شتر است.

20 درصد جمعیت شتر کشور با 35 هزار نفر شتر به خراسان جنوبی اختصاص دارد.

سالانه هزار و 70 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی تولید می شود.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar