آخرین خبر/ سید حسین رضوانی.مدیرکل دامپزشکی مازندران در نشست خبری با اصحاب رسانه مازندران در کشتارگاه صنعتی طیور سپیدان آمل، مازندران را قطب صنعت طیور کشوردانست و از دست اندرکاران خواست برای حفظ این موقعیت، تلاش مضاعفی صورت گیرد.
وی افزود: زمانی در مازندران مرغ به‌صورت سنتی پرورش یافته بوده ولی عرضه سنتی به‌سمت صنعتی رفته و صنعت مصرف به‌سمت و سوی بسته‌بندی رفته است.مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه کشتارگاه‌ها نقشی اساسی در عرضه مرغ باکیفیت در استان دارند، تاکید کرد: مازندران قطب صنعت طیور بوده و از آنجاییکه تولید مازاد نیاز استان داریم، باید در حوزه صادرات صنعت طیور تلاش دوچندان داشته باشیم.
رضوانی با بیان اینکه تولید مرغ‌های باکیفیت برای صادرات در مازندران در کشتارگاه‌ها باید بیشتر شود، افزود: 20 کشتارگاه فعال صنعتی در استان داریم و باید تجهیزات خود را برای رسیدن به استانداردهای بین‌المللی و صادرات ارتقا دهند.
وی با اعلام اینکه فضا برای صادرات صنعت طیور مازندران فراهم شده است، گفت: فضا به‌سمت و سوی صادرات طیور استان به کشورهای حوزه «سی‌آی‌اس» سوق یافت و اکنون به عراق، قطر و بحرین مرغ صادر می‌کنیم.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه رسانه‌ها مردم مازندران را نسبت به استفاده بیشتر از مرغ‌های بسته‌بندی‌شده ترغیب کنند، افزود: کیفیت مرغ‌های کشتارگاه‌های مازندران به‌مراتب بیشتر از استان‌های دیگر است.
رضوانی با ابراز اینکه بیش از 40 درصد مرغ زنده استان به استان‌های دیگر ارسال می‌شود، گفت: کیفیت مرغ‌های تولیدی و استحصال‌شده مازندران بسیار مؤثر بوده است.وی با اشاره به اینکه مازندران از استان‌های سرآمد در حوزه تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک است، یادآور شد: مرغ بدون مصرف آنتی‌بیوتیک با ارگانیک تفاوت دارد و اکنون این ظرفیت در مازندران رو به افزایش است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اظهار اینکه "تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک برای ترویج مصرف تولیدات داخلی را مدنظر داریم"، گفت: در مازندران فعالیت مراکز مرغ بدون آنتی‌بیوتیک حمایت می‌شود.
وی با تأکید به اینکه سرمایه‌گذاری در پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در ارتقای سلامت و جلوگیری از واردات داروهای آنتی‌بیوتیک‌دار مؤثر است، اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود از سوی فعالان صنعت دام و طیور و کشتارگاه‌های استان در زمینه سوق یافتن به این نوع فناوری تولید بالا استقبال شود.
محمد کاوه مدیرعامل انجمن کشتارگاه‌های طیور مازندران با ابراز اینکه مازندران به‌دلیل آب‌وهوای مناسب بهترین فضا را برای پرورش مرغ دارد، گفت: مازندران استان سرآمد در حوزه تولید و کیفیت دام و طیور بوده است.وی با اعلام اینکه کیفیت مرغ‌های تولیدی در استان مطلوب است، گفت: مردم به مصرف بیشتر کشتار بهداشتی و بسته‌بندی دعوت شوند.
در پایان خبرنگاران رسانه‌های مختلف مازندران از بخش‌های مختلف کشتارگاه صنعتی سپیدان آمل بازدید کردند. مهندس درزی مدیر کشتارگاه صنعتی طیور سپیدان آمل به خبرنگاران گفت: این مجموعه که از سال 86 آغاز به کار کرد در حال حاضر سیصد نیروی شاغل دارد و همچنین در شمار یکی از بهداشتی ترین و مجرب ترین کشتارگاه‌های استان و حتی کشور است. درزی در ادامه به تجهیزات تمام استیل و بهداشتی کشتارگاه سپیدان اشاره کرد و گفت: این تجهیزات از کشور هلند خریداری شد و تمام مراحل کار به صورت اتوماسیون، انجام می‌شود.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar