درجه بندی نانوایی های آذربایجان شرقی
خبرگزاري صدا و سيما/طرح درجه بندي نانوايي هاي آذربايجان شرقي از دهه فجر امسال به صورت رسمي اجرا مي شود. معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري آذربايجان شرقي امروز در نشست آرد و نان استان گفت: درجه بندي نانوايي ها از يک تا 3، به منظور بهبود کيفيت نان، کاهش دورريز انواع نان، ايجاد رقابت ميان نانوايان و در مجموع افزايش سلامت افراد جامعه انجام مي شود و تلاش مي کنيم دهه فجر امسال اين طرح به مرحله اجرا درآيد. درجه بندي نانوايي هاي آذربايجان شرقيعلي جهانگيري در خصوص افزايش قيمت نان همزمان با اجراي طرح درجه بندي نانوايي هاي استان گفت: هم اينک تصميمي براي افزايش قيمت نان گرفته نشده است، اما از آنجايي که درجه بندي نانوايي ها بر اساس کيفيت، نحوه پخت، بهداشت فردي و همچنين بهداشت محيط انجام مي شود، علاوه بر تشويق نانوايان، از آنها حمايت هاي لازم هم انجام خواهد شد. ابوالحسن زاده، مدير عامل شرکت غله و خدمات بازرگاني منطقه 8 هم در اين نشست، داشتن پروانه کسب، استفاده از مواد اوليه و خمير مايه استاندارد، وضع بهداشت فردي و محيطي نانوا و نانوايي، داشتن مهارت شغلي و همچنين مدرک دانشگاهي را از جمله شاخص هاي مدنظر در درجه بندي نانوايي هاي استان اعلام کرد. خبرگزاري صدا و سيما/