پلمب ۱۰۳ مرکز فرآوری و عرضه دام در کرمانشاه
مهر/ مديرکل دامپزشکي استان کرمانشاه گفت: ۱۰۳ مرکز تهيه، فرآوري، توزيع و عرضه فرآورده هاي خام دامي در استان پلمب شد.
اميد حاج محمدي اظهار داشت: از ابتداي سال تعداد ۸۱ هزار و ۹۰۷ بازديد از مراکز تهيه، فرآوري، توزيع و عرضه فرآورده هاي خام دامي در سطح استان به عمل آمده است.
وي با بيان اينکه در بازرسي هاي به عمل آمده ۵۳۵۱ مورد غيربهداشتي و بيش از ۱۰۵ هزار کيلوگرم فرآورده دامي کشف، ضبط و امحا شد، افزود: ۸۲ مرکز تهيه، فرآوري و توزيع و عرضه فرآورده هاي خام دامي به مراجع قضايي معرفي و همچنين ۱۰۳ مرکز در سطح استان نيز پلمب شد.
مديرکل دامپزشکي استان کرمانشاه تعداد نمونه برداري هاي انجام شده را ۱۴۳۱ و تعداد آزمايشهاي انجامشده را ۶۸۶۵ مورد اعلام کرد و گفت: تعداد پروانه تاسيس اماکن دامي و صنايع وابسته به دام صادر شده ۲۱۲ مورد و تعداد پروانه بهرهبرداري از اماکن دامي و صنايع وابسته به دام را ۲۳۱ مورد بوده است.
وي از صدور ۱۲۶۰ پروانه اشتغال به حمل دام زنده و فرآورده خام دامي در کرمانشاه خبر داد و تصريح کرد: از ابتداي سال ۸۵ هزار و ۲۹ دام سبک و ۲۵ هزار و ۹۲۶ دام سنگين در استان کرمانشاه کشتار شده است.
حاج محمدي ميزان فرآورده ضبطي کشتارگاههاي دام را ۶۷ هزار و ۷۷۶ کيلوگرم اعلام و عنوان کرد: ۶ ميليون و ۱۰۵ هزار قطعه طيور کشتار شده همچنين ۸۵ هزار و ۹۰۶ قطعه لاشه طيور ضبط شده است.
وي از فعاليت ۵ واحد کشتارگاه طيور و ۱۳ واحد کشتارگاه دام در کرمانشاه خبر داد و بيان داشت: کشتار غيرمجاز در خارج از کشتارگاه علاوه بر آلودگي زيست محيطي سبب انتشار بيماري هاي قابل انتقال بين انسان و دام مي شود.
مديرکل دامپزشکي استان کرمانشاهگفت: گوشت دام کشتار شده در خارج از کشتارگاه و فاقد مهر دامپزشکي حتي با ظاهري سالم تهديدي براي سلامتي است.
وي خواستار نگهداري گوشت تازه خريداري شده به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دماي صفر تا چهار درجه يخچال شد.