آخرين خبر/ «علي اکبر زليکاني» در جمع خبرنگاران، با بيان اينکه شوراي يک دست، معيوب است، اظهار کرد: شورايي که انتقاد سازنده از عملکرد و پيشنهادها نداشته باشد مشکلدار است.
وي با اشاره به اينکه عملکرد شوراي چهار شهر ساري از عملکرد مجلس و دولت قابل قبولتر است، افزود: به شوراي شهر نمره 10 ميدهم اما عملکرد دولت و مجلس رد شده است.
نايب رئيس شوراي اسلامي شهر ساري عملکرد عبوري شهردار مرکز استان را بدون نقص ندانست و تصريح کرد: عبوري جوان است اما در مدت 6 سالي که به عنوان شهردار ساري فعاليت ميکند بودجه 80 ميلياردي را به 680 ميليارد تومان رساند که بودجه عمراني اين نهاد شهري با اعتبار عمراني کل استان برابري ميکند.
اين مسئول ادامه داد: با توجه به تحقق 100 درصدي اعتبار سال 1397 شهرداري ساري، 130 ميليارد تومان هم متمم در نظر گرفته شد.
زليکاني در خصوص ايجاد درآمد پايدار براي شهرداريها گفت: تا زمانيکه حاکميت به شهرداريها و مديريت شهري نقش ندهد براي اين نهادهاي خودگردان درآمد پايدار ايجاد نميشود.
وي تاسيس سازمان ميوه و ترهبار و فضاي سبز را از برنامههاي شهرداري براي ايجاد درآمد پايدار دانست و افزود: شهرداريها با اجراي طرح تفصيلي و ماده 100 رفاه شهروندان را براي به درآمد رسيدن قرباني ميکنند.
عضو شوراي اسلامي شهر ساري در خصوص نيروگاه زباله سوز ساري اظهار کرد: به دليل پيشرفت نامناسب نيروگاه طبق برنامه زمانبندي شده پيمانکار پروژه از سوي شهرداري خلعيد شد.
اين مسئول با بيان اينکه مشکل زباله مبتلابه استان شده است، افزود: يک دهه از ساخت نيروگاه زباله سوز ساري ميگذرد. تا اين پروژه راهاندازي نشود وضعيت ناهنجار زباله مرکز استان باقي ميماند.
زليکاني حمايت دولت در راهاندازي نيروگاه زباله سوز مرکز استان را مناسب دانست و گفت: نيروگاه زباله سوز شهر ساري با ظرفيت 400 تن در روز با پيشرفت فيزيکي حدود 60 درصد دست ساخت قرار دارد. تجهيزات مورد نياز اين نيروگاه تا 90 درصد تامين و به محل حمل شده است.
نايب رئيس شوراي اسلامي شهر ساري افزايش 70 درصدي اعتبار زيرگذر شهيد علمدار شهر ساري را ناشي از نداشتن طرح مطالعات اوليه دانست و يادآور شد: به دليل نبود طرح مطالعات اوليه در هنگام کار مسائلي براي استحکام اين تونل پيش آمد که باعث شد تا هزينه نهايي با هزينه پيش بيني تفاوت زيادي داشته باشد.
وي اعتبار اوليه اين پروژه را حدود 70 ميليارد ريال اعلام کرد و گفت: پس از شروع پروژه براي استحکام بنا با پيشنهاد معاونت فني شهرداري ساري، شوراي شهر براي جلوگيري از توقف طرح با افزايش اعتبار 50 ميليارد ريالي موافقت کرد.
زليکاني گفت: اين پرونده که حدود 40 ميليارد ريال اعتبار دولتي نيز گرفت از سوي دستگاههاي نظارتي در دست بررسي قرار دارد .
وي افزود: شوراي اسلامي شهر پس از تصويب هزينه مازاد اين پروژه، متعهد شد تا از اين پس مصوبهاي را براي افزايش هزينه پس از اجرا موافقت نکند.
زليکاني با قبول اينکه نظارت شوراي شهر بر عملکرد شهرداري ساري ضعيف است، اظهار کرد: شوراي شهر علاوه بر نظارت بر عملکرد شهرداري لازم است همه ادارات شهرستاني را مورد رصد قرار دهد اين در حاليست که ضرورت دارد يک لشکر مراقب شوراي شهر ساري باشند.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه چه ميزان از شهرداري و شوراي شهر در مراجع قضايي شکايت شده است، گفت: ميزان شکايات زياد است اما عبوري شهردار ساري تاکنون محکوميت قضايي نداشته است.
بازار