178هزار و 633تن فرآورده دامی در سیستان وبلوچستان تولید می شود
ايرنا/رئيس سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: سالانه 178 هزار و 633 تن گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، شير و عسل در اين استان توليد و روانه بازار مصرف مي شود. مجتبي پيري اظهار داشت: از مجموع توليدات دامي سيستان و بلوچستان 42 هزار و 208 تن آن به گوشت قرمز اختصاص دارد. وي گفت: همچنين سالانه 25 هزار و 371 تن گوشت مرغ و چهار هزار و 640 تن تخم مرغ در سيستان و بلوچستان توليد و روانه بازار مصرف مي شود. رئيس سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان توليد 106 هزار و 366 تن شير و 48 تن عسل را از ديگر ظرفيت هاي فرآورده هاي دامي اين استان برشمرد. وي تاکيد کرد: سيستان و بلوچستان با داشتن ظرفيت ها و پتاسيل هاي بسيار بالا در حوزه کشاورزي و زيربخش هاي مهم آن و اقليم بسيار مناسب توليد محصولات زراعي در فصل زمستان، ميوه هاي گرمسيري و سردسيري و محصولات متنوع دامي و شيلات در آبهاي ساحلي و فراساحلي و منابع آبي داخلي با پرورش ماهيان گرمابي و سردآبي و ديگر زمينه ها مي تواند تامين کننده نياز بازار داخل و صادرات به ديگر کشورها باشد. پيري گفت: 170 هزار بهره بردار در بخش کشاورزي سيستان و بلوچستان مشغول فعاليت بوده و بيش از 70 درصد معيشت مردم استان وابسته به بخش کشاورزي است. وي بيان کرد: سيستان و بلوچستان سالانه توانايي توليد 90 هزار تن گوشت کشور را دارد. هم اينک در بيش از 200 هزار هکتار از زمين هاي کشاورزي اين استان محصولات زراعي و در 80 هزار هکتار از باغ هاي استان انواع ميوه هاي گرمسيري، نيمه گرمسيري و سردسيري توليد مي شود. توليد سالانه افزون بر 4.6 ميليون تن محصولات بخش کشاورزي در شرايط مساعد شامل سه ميليون تن محصولات زراعي، 530 هزار تن محصولات باغي، 180 هزار تن دامي، 250 هزار تن شيلاتي و 650 هزار تن جنگل و مرتع از جمله ظرفيت هاي اين استان در اين بخش محسوب مي شوند.