باشگاه خبرنگاران/عبدالرضا تقی زاده مدیر کل پشتیبانی امور دام استان هرمزگان گفت: روزانه ۱۰ تن گوشت گرم گوسفندی از کشور رومانی وارد و در فروشگاه‌های عرضه مواد پروتئینی استان توزیع می‌شود.
عبدالرضا تقی زاده افزود: قیمت هر کیلوگرم گوشت گرم گوسفندی ۴۳ هزار و ۴۰۰ تومان است.
این دام زنده وارد استان سیستان و بلوچستان شده و در شهرستان چابهار ذبح می‌شود.
وی گفت: بیست تن گوشت گرم گوساله وارداتی از کشور برزیل هم با قیمت هر کیلو گرم ۴۳ هزار تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و عرضه مواد پروتئینی توزیع می‌شود.


همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان هرمزگان را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر هرمزگان در تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAEMf_BpioJfkQL_L2A
آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today
آخرین خبر هرمزگان در سروش :
http://sapp.ir/Hormozgan.Online
آخرین خبر هرمزگان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/159907840C378e037121