126 هزار تن میوه گرمسیری در سیستان و بلوچستان برداشت شد
ايرنا/مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: 126 هزار تن انواع ميوه گرمسيري سال گذشته از سطح باغات اين استان برداشت و روانه بازار مصرف شد. اردشير شهرکي اظهار داشت: هم اينک هفت هزار و 696 هکتار از سطح باغات سيستان و بلوچستان به کشت انواع ميوه گرمسيري اختصاص دارد که 6 هزار و 333 هکتار آن بارو و بقيه غير بارور است. وي افزود: سيستان و بلوچستان با دارا بودن شرايط آب و هوايي تقريبا استوايي، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع ترين ميوه هاي گرمسيري کشور محسوب مي شود به طوريکه در توليد برخي ميوه ها در ايران بي رقيب است. مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: چيکو، گوواوا ، کُنار، نارگيل و موز از عمده ترين ميوه هاي گرمسيري نواحي جنوب اين استان است. وي افزود: موز از مهمترين محصولات گرمسيري سيستان و بلوچستان است که نسبت به ساير محصولات گرمسيري بيشترين سطح زيرکشت را به خود اختصاص داده به طوريکه در چهار هزار و 500 هکتار از سطح باغات جنوب استان اين محصول کشت مي شود. به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان به سبب نزديکي به خط استوا و بهره گيري از رطوبت دريا توانمندي زيادي در توليد محصولات گرمسيري و نيمه گرمسيري و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپايا، گواوا، هندوانه آناناسي، نارگيل، زيتون محلي، انار، مرکبات و غيره دارد. توليد محصولات کشاورزي در سيستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمين هاي برخي مناطق اين استان مانند نيکشهر، سرباز، ايرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان توليد 2 بار محصول را دارند.