باشگاه خبرنگاران/رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: با جلوگیری از خروج دام، قیمت گوشت قرمز در اصفهان هشت درصد ارزان شد.
عبدالرزاق آقاجانی گفت: اکنون بره درجه یک از وزن ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم به قیمت هر کیلوگرم ۱۰۰ هزار تومان با ۱۰۰ گرم دنبه همچنین قیت هر کیلوگرم بره درجه دو ۹۴ هزار تومان و درجه ۳ شامل میش، قوچ وبز ۷۵ هزار تومان در مراکز عرضه و فروش این استان است.
وی ادامه داد: جلوگیری از خروج دام، بهبودی مراتع در پی بارندگی‌های بهاره برای تغذیه دام را از عوامل موثر در کاهش قیمت گوشت قرمز دانست و افزود: همچنین قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله مخلوط ۸۸ هزار تومان، گوشت بدون استخوان ۹۰ هزار تومان و مغزران ۹۵ هزار تومان است.
رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان مصرف گوشت روزانه را در استان اصفهان ۱۰۰ تن بیان کرد و گفت: همچنین گوشت گاو درجه ۲ بدون استخوان به قیمت هر کیلوگرم ۸۰ هزار تومان و مغز ران ۸۵ هزار تومان، گوشت شتر باکوهان ۸۵ هزار تومان، بدون کوهان ۱۰۰ هزار تومان در مراکز عرضه به فروش می‌رسد.
۱۲ کشتارگاه صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی در استان اصفهان در زمینه توزیع گوشت قرمز فعالیت است.



همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان اصفهان را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر اصفهان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEAVvljM8cx5YSbB1w
آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today
آخرین خبر اصفهان در سروش :
https://instagram.com/isfahan_today
آخرین خبر اصفهان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/154796032C2c55b66f18