ایرنا/مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: یک تن و 541 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و خارج از چرخه مصرف در پنج روز نخست ماه مبارک رمضان در استان جمع آوری و معدوم شد.
لیدا رفعتی روز دوشنبه بیان کرد: اجرای طرح «سلامت رمضان» با مشارکت 200 بازرس با آغاز ماه مبارک رمضان در نقاط مختلف این استان کلید خورد.
وی اضافه کرد: با توجه به افزایش خرید شیرینی در این ماه بازدید از شیرینی فروشی ها و کارگاه های قنادی ها در دستور کار قرار گرفت که در این راستا 183 بازدید صورت گرفت.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: همچنین 175 مورد بازدید از محل های تولید، تهیه و فروش اختصاصی زولبیا و بامیه و شیرینی های سنتی انجام شد.
رفعتی اظهار داشت: با آغاز ماه رمضان عرضه آش و حلیم نیز افزایش یافت و برای بررسی سلامت این قبیل مواد غذایی نیز 63 مورد بازدید صورت گرفت.
وی همچنین از بازدید و سرکشی بازرسان به اماکن متبرکه و مساجد، اماکن بین راهی و 44 بازدید مشترک با حضور سایر دستگاه های مسئول خبر داد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: 2 هزار و 225 مورد کُلرسنجی و 99 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی، 95 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و 483 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی در این مدت زمان صورت گرفت.




همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان همدان را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر همدان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEH4hhdUB7Tpo7icCQ
آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today
آخرین خبر همدان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/156565504C352376155e